Nu ai prea mult. La 1.70, 60 de kilograme sunt ideale. Nu te chinui să slăbeşti (nu ai de ce) şi ai grijă de sănătatea ta şi de corpul tău.
Din punctul meu de vedere, mi se pare mult. Eu tot 14 ani, 1.72 şi am 52 kilograme, deci tu, ca fată ar trebuie să ai o medie de 55 kilograme.
Sa nu exageram...la 1,70, 60 de kg nu sunt putine, dar nici multe. acum cate ai vrea sa aiba? 75 kg la 14 ani? eu am 18 ani, 1, 60 si 47 kg
Sunt de acord cu tine.
Mie nu mi se pare ca esti grasa. Numai daca vrei sa fii fotomodel. Spre exemplu eu stiu o fata de 14 ani care are 1.72-73 si 70 kg, si NU arata rau, dar apoi tu. Greutatea normala a unei femei este cu 10 kg mai putin decat inaltimea, iar a unui barbat cu 10 kg mai mult. :*
Eu zic ca esti ok.Esti putin putin de tot voluptoasa, asta e de bine.Mai bine cu forme decat un schelet ambulant. Fetele cu forme vor fi mereu apreciate mai mult.Si cum a zis Angel08, nu te lua dupa toate proastele.
De fapt am calculat aici si ai o greutate normala http://www.doctor.info.ro/calculator_imc.html.
Esti perfecta.O fata trebuie sa aiba cu 10 kg mai putin fata de inaltimea sa.Nu te mai lasa influentata de toate proastele.
Greutatea ideala se calculeaza 50+0, 75(inaltimea-150)-(varsta-20/4)totul ori 0, 9 daca esti fata.asta e formula cu care calculeaza nutritionisti greutatea ideala.
Georgiana_5221 întreabă:
Valentiinaa întreabă: