Te duci la magazin.Iti iei Always cu 4 picaturi(vezi ca ai mai in josul ambalajului)si il schimbi atunci cand e mai plinut ca sa nu te murdaresti si te speli in fiecare seara inainte de culcare si cand te trezesti si gata.Traim in secolul 21 ce dracu.
De utilizat sunt foarte usor, daca nu ma insel iti arata si pe ambalaj.Bafta.Nu ai cum sa il opresti
Pai nu trebuie sa te legi cu o carpa cumpara-ti absorbante de la farmacie. Nu are de ce sa-ti fie rusine asta se intampla la toate fetele. Nu ai cum sa-l opresti si nici nu e bine o sa il ai o data pe luna intre 3-7 zile.
Sall si eu am trecut prin aceeasi probleme acu cateva zile.Deci du-te la maga si cere u pachet de absorbante(tampoane) si il schimbi in fiecare zi.Iti arata bunicata cum pui tamponul ca doar e femeie! sper ca te-am ajutat
!
ti-a venit ciclu ceva normal mergi la magazin sau farmacie si ceri absorbante alwais din alea roz si le pui pe chilotei
e ceva normal nu ai cum sal opresti timpul maxim iti poate vnei timp de o saptamana si peste o luna din prima zi din care ti-a venit se implineste o luna deci iti va veni din nou e ceva normal din viata unei fete nu te speria daca vrei sa stii ceva despre asta imi poti da mesaj si te ajut daca mai e nevoie de ceva
Eu zic sa faci cumva sa mergi la un magazin si sa iti iei niste tampoane(absorbante always) sau sa trimiti pe cineva sa iti ia mai bine.Bafta!
Iubita stai linistita, ciclul vine la orce fata, nu ai cum sa al opresti. stiu ca e greu fara mami si tati si eu la fel am fost si am ramas cu mamie. cu mamaie nu ai prea ce sa vorbesti e de moda vechie, asa erea pe vremea ei cu carpe, dar tu trebuie sa te duci la magazin sau la farmacie si sa ceri tampoane nu ai de ce sa te ruusinezi e ceva normal. Dar ar fi bine sa te speli dimineata si seara, si sa ati schimbi tamponul cand al vezi tu mai plinut ca sa nu te patezi si ar fi bine de fiecare data cand te duci sa faci pipi sa ai servetele umede asa este mai bine, pentru ca ciclul are un miros neplacut,, sper ca te-am ajutat.
Nu-i nimic grav! ti-a venit ciclul, e ceva normal, inseamna ca esti o fata sanatoasa! iti vine o data pe luna si dureaza pana la 7 zile atunci cand e regulat, insa la inceput poate fi si pana la doua saptamaini. Ca sa nu te patezi, i-ati aborbante(vezi ca sunt si cele de fiecare zi(protejslipurile ce sunt mai mici) si sa nu incurci) le gasesti in orice supermarket sau farmacie, poti folosi si tampoane, insa ele sunt mai greu de folosit!
uite, iti dau un site pentru mai multe detalii: www.noifetele.ro gasesti acolo tot ce vrei sa stii despre chestii din astea si poti pune pana si intrebari. Si pe buni nu o asculta, la vremea ei nu exista asa ceva;)
bafta!