anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,ce faceti?
imi place de un baiat am facut cunostinta pe o retea de socializare si am iesit ne-am vazut timp de 3saptamini. Ultima data am fost la el(nu m-am culcat cu el)dupa am venit acasa si i-am scris ca am ajuns bine bine intileles mia raspun normal ca nici nu banuiam ca n-o sa mai vb,si dupa el nu am sunat nu a scris nici un semn nimic.A trecut un timp si i-am scris eu de citeva ori mi-a raspuns normal, ba chiar neam intilnit pe strada dar a fost in graba si eu si el nu eram singura cu prietenele si repede am vb (ce faci? cum la tine? de genu).Nu stiu ce sa fac in ultimul timp ma tot gindesc la el nu vreau sa ma gindesc dar ma gindesc (lui ii tot una)dar nici nu vreau sa fiu o disperata sa ii arata ca umblu din urma lui, sunt persoana care asteapta de la baiat chestiile astea ..nustiu il vreau pe el ..imi puteti spune despre ceva despre tot ce v-am povestit aici?

8 răspunsuri:
| maria999 a răspuns:

Nu stiu daca chiar e atat de interesat de tine incarca sa-l mai cauti si sa vezi reactiile lui ca daca nu l-ar interesa nu te-ar baga in seama.

| Emilian65 a răspuns:

Mai nikole, mai intai sa inveti sa scrii pentru ca eu nu am inteles mare lucru din ce ai scris tu.

| anonim_4396 explică (pentru Emilian65):

Am scris in graba, am observat si eu!))

| SkyPilot a răspuns:

Nu te-a placut cine stie ce. S-a tot gandit si pana la urma s-a hotarat ca mai bine fara.
Sau a cunoscut ceva mai interesant pe o retea de socializare.

| Lawliet14 a răspuns:

Se intelege. Tipa e basarabeanca, ce aveti cu ea? tongue

| anonim_4396 explică (pentru Lawliet14):

Moldoveanca

| frostxtq a răspuns:

Nu te place indeajuns de mult incat sa aiba o relatie cu tine, de acea nu face niciun pas, poti sa tot astepti. Cu toate acestea e suficient de educat incat sa te lase pe tine sa iti dai seama ca nu doreste mai mult si nu iti spune in fata ca nu te place pentru ca sa nu te simti jignita.

| anonim_4396 explică (pentru frostxtq):

(((( La inceput cind iesiam i-am spus ca doresc o relatie serioasa, nu de o seara doua, el mi-a spus ca si el doreste ca i-am placut.Din start i-am spus ca daca nu doresti serios sa imi spuie.A fost totul Ok iesiam ne rideam ne primblam. Inainte de el m-am intalnit cu un baiat timp de 2ani si ne-am despartit(m-a inselat) si de atunci nu am incredere in baieti si imi ziceam ca nu vreau sa fac cunostinta nu doream sa es la intilniri dar dupa 6luni iata am iesit si m-am indragostit(si cind am iesit cu el cu gindul ca o primblare atit, dar neam placut si am tot iesit in fiecare seara aproape...si simplu nu a mai scris si nici nu a sunat (((( mi-a placut de el si imi place in continuare.dar nici din urma lui sa umblu ca o disperata nu nu nu.i-am scris de citeva ori poate sia da seama dar nu-i mai scriu(sa imi scrie si el as scrii acum dar din partea lui nimic) ((( va multumesc pentru pareri si sfaturi)pup