Livia, ginecologul acceseaza zona de palpat prin anus cand consulta fete virgine, tocmai ca sa nu le defloreze. Daca a procedat altfel, relama-l. Deocamdata, eu nu te cred, pentru ca stiu ca procedura ii IMPUNE sa palpeze o virgina NUMAI prin rect.
Nu avea ce să îţi introducă gros în vagin, şi nu, nu va fi arestat chiar dacă, să zicem că te-a deflorat
Normal ca o sa fie arestat doctorul.Mergi la politie si fa o plangere impotriva lui. Fetele virgine sunt consultate altfel.Adica unei fete virgine la consult i se baga un deget in anus, nicidecum in vagin.Asa i se face dosr unei femei care nu este virgina.Mergi cat mai repede si reclama-l, ala a avut o fantezie, sau e psihopat.Nu stiu daca ai vazut la tv sau nu, dar sunt multi ginecologi la care femeile/fetele s-au dus sa fie consultate de ei si s-au trezit violate, cu filmulete cu ele, cu poze cu ele postate, etc.Deci,mergi si reclama-l!
Nu s-a putut produce in realitate si relatarea ta sa fie adevarata in cazul in care ai fost intr-adevar virgina. Ceea ce prezinti si reclami in aceasta intrebare reprezinta un lucru grav dar putin credibil. In cazul in care este adevarat ceea ce reclami ca s-ar fi intamplat, trebuie sa te prezinti la IML (Institutul de Medicina Legala) de unde vei primi un certificat medico-legal in care se va confirma sau infirma fapta respectiva. Sanatate~
Reclama-l! Fa ceva!
Imi e scârba de asemenea oameni.Sa intre in puscărie si sa nu mai iasă. Ce oameni frate...
Inseamna ca nu erai virgina un doctor nu te poate dezvirgina cu un obiect doar nu tia introdus un vibrator in tine