Pai esti atenta ca sa-ti dai seama daca si el te place. Vezi daca-ti acorda o atentie mai deosebita, daca e agitat in preajma ta, daca se aranjeaza, daca se ofera sa te ajute cu anumite lucruri, vezi daca e mereu vesel in preajma ta, daca sunteti intr-un grup vezi daca vorbeste mai mult cu tine. Daca prezinta semnele astea da-i de inteles in mod subtil ca-l placi, acorda-i o atentie mai deosebita dar nu-i spune ce simti si nu-l invita undeva, ca daca te place si el pana la urma o sa te invite el sa iesiti in oras, iar daca nu te place, dupa cum spunea si Cristiann25, poti sa stai si-n cap si tot n-o sa te placa.
Pai acum crede ca eu m-am dus doar sa-l vad, ca sunt disperata dupa el.sau asa cred. de mult timp ma chinui sa ma observe, s-a intamplat. avanseaza tot mai mult. ajuta-ma.
Daca o sa vrea sa te observe, o sa te observe! Daca nu vrea poti sa stai tu si in cap ca tot degeaba.Cred ca toata lumea e de acord cu mine.
Părerea mea e că habar nu ai să tastezi. Nu vă înţeleg, vreţi ajutor, dar vă exprimaţi ca o legumă. La tine fază nasoală înseamnă să te uiţi la o persoană şi apoi să pleci?
Ştii ce ar trebui să faci? Să consulţi un pshiholog.
De acord cu Ancient, chiar ai nevoie de consiliere psihologica
Poftim, discuta cu nenea asta pe mess, e psiholog de meserie, te ajuta cu cea mai mare placere: ath_090
Ce pot sa spun...intrebare de 2 lei, raspuns de 50 de bani.
Esti copila mai fato, daca ai 12 ani e bine, insa si atat e prea mult, pentru copilarismele astea Pfff