Of of...nimeni nu stie ce sa cumpere iubitului\iubitei de V. Day.
Sunt de acord cu IngerCazator. Un ursulet ar fi potrivit mai ales ca fetele iubesc ursuletii primiti tocmai de la iubitii lor. Pe langa asta poti sa ii iei un lantisor. Sti..genul acela, jumatati de inima. Nu e scump, e special, o sa insemne mult pentru ea si o sa-i placa.
Un ursulet de plus pe care cred ca toate fetele il doresc de la iuitul sau si o cutie cu bombonele
Team pupacit :*
Sunt 3 variante:
1. cumperi ceva din magazin [parfum, creme, ursuleti de plusi(micuti sau mari), ciocolata, un inel, lantisoare etc.)
2.da-i ceva facut de tine (dar sa fie si reusit)
3. Scoate-o in oras
Iti zic ce as prefera eu : sa fiu scoasa la mall, sa imi cumpar ce vreau si la sfarsit cand sa ma lase inaintea casei mele sa imi zica sa ma intorc cu spatele la el iar atunci scoate lantisorul si mi-l pune la gat.
P.S daca tu nu vrei sa ii dai iubitei tale lantisorul in fata casei (din alte motive de ex: parinti, sau pur si simplu nu vrei asa ) atunci i-l poti da la mall sau o scoti in parc si i-l dai acolo!
Sau daca pur si simplu nu esti tipul de baiat romantic poti sa o scoti la cinema la un film pe care EA il alege (poate drama, poate romantic, poate horror) sau o poti suprinde cu alte lucruri! Dar de Ziua Indragostitilor e bine sa fi tipul de baiat ROMANTIC!
Sper ca te-am ajutat!
DAR MAI E UN LUCRU FOARTE IMPORTANT: SA VINA DIN INIMA!
Hey daca vrei sa fie ceva romantic, duo intr-un local solid, unde este o ambianta placuta si romantica! Acolo desigur un buchet de flori si ceva bijuterii.Multe fete adora lenjeria! Succes! Funda?
Acum poti zice ceva idei ce ti-ar placea tie sa primesti de la prietena ta? plz?
Mi-a daruit de ziua mea parfum si am ramas surprins,,, sa mi-l daruit de V.Day tot aceleasi impresii le-as fi avut.> https://www.google.md/......ps?/search < iata parfumul..mm cred ca tiam ajutat
Mersi! ideea e buna!
Un inel, un ceas, parfum, set de ceva (crema de corp...etc), sau un ursooi(dar asta e prea asa pentru toata lumea), + ciocolata )