E un fel de repetitie pentru despartire.
In 99% din cazuri,cel care striga ''pauza'' e prea las sa spuna ''adio'', de fapt.
Oricum, tot acolo se ajunge. Relatia cu pauze nu e relatie.
Pauza intr-o relatie pentru mine mereu a insemnat despartire, nu sunt de acord cu astfel de chestii.in cazul unei probleme prefer sa comunic cu partenerul si sa luam o decizie impreuna, nicidecum sa facem pauze.mi se pare o prostie
Benefica ca apa de ploaie la reumatism.Mai bine STOP si viata merge inainte, dupa prima pauza urmeaza...n pauze si totul se duce.
Daca amandoi iubiti au nevoie atunci chiar ca le trebuie o pauza.Pauza inseamna sa iti pui in ordine sentimentele sa stii ce ai cu adevarat in suflet.si sa afli daca iti mai doresti sa continui sau nu relatia.In cele mai multe cazuri aceasta pauza.intampina indepartarea partenerilor.si pana la urma se despart.Dar este si benefica.acum depinde de motiv.
Nu prea e benefica pentru ca in pauza aia poate sa intalneasca o alta fata si pe tine nici nu te mai cauta.
La mine nu s.a intamplat pentru ca nu am fost niciodata cu un baiat dar le stiu din experientele "prietenilor" mei
PaPa Pup
Buna! Banuiesc ca fiecare partener, prin aceasta pauza, ar trebui sa se gandeasca bine daca mai are rost. daca simt nevoia sa fie impreuna, dupa ce fiecare isi vede calitatile, defectele. daca simt ca le lipseste cineva.
Poii`. pot sa.ti spun eu qa am fost in situatia asta:* Dhaa este o alegeree foarte buna dk crezi ca intre tine sh parteneru/partenera lucrurile se schimba. In aceasta pauzaa iti poti da seama de sentimentele talee Sh de ce vrei sa faci pe viitor:* Sper sa te ajutee raspunsu meuu`:*
Pwp:X
azgrthbt întreabă: