| yournameplease a întrebat:

ce inseamna cand un baiat cu care esti intr-o relatie de 2 luni (aproape) te ignora intr-un mod diplomat?(raspunde la telefon cand il suni si vorbeste plictisit sau imi inchide, dau a exemplu, si gaseste pretexte sa nu avem niciun contact in vorbire sau cand ne intanlim, anuleaza pe ultima suta de metri intalnirea ca ba a intervenit o problema) de parca nu ma vrea in relatie. Spune ca asa e el mai distant, dar cand il intreb nu vrea sa rupa relatia. Ce sa inteleg de aici? Imi pare rau ca nu asa avea timp pentru toate detaliile mele. Pot spune in mare ca la liceu a inceput de curand sa nu mai spuna nici buna, sau o spune cand da cu ochii de mine, atat, acasa nu vorbeste nici pe facebook, mess, nici la telefon ( vorbele lui asta imi dau de inteles, adica, gaseste diferite minciuni sa scape de mine, si nu sunt genul care sa insiste, o data pe zi pot sa il sun si eu..., afara nu mai iese la fel parca isi bate joc de mine, spune ca ies si apoi anuleaza pe ultima suta de metrii). Scuza lui este: sunt ma distant, nu vrea sa ne despartim.

Răspuns Câştigător
| unconnected a răspuns:

Uite parerea mea este sa ii dai papucii. Pana la uram nu esti bataia de joc a lui. Nu e el singurul baiat din lume. Probabil ca o sa-ti gasesti pe cineva(cum de fapt o sa se intample) si atunci o sa vada ce a pierdut.
Stiu ca iti e greu si poate ca ai pus suflet in relatie, dar gandeste-te si la madria ta de fata.Nu merita sa stai cu el daca nu te place.De asta o sa-ti dai seama daca o se intoarce la tine si isi cere scuze.

5 răspunsuri:
| Ana_4223 a răspuns:

Pai asta inseamna ca baiatului nu ii esti indiferenta, dar nici nu simte ceva mai mult decat cel "placut" pentru tine, deci concluzia:
Gasteste-ti unul mai bun, ca sunt destui, abia apoi o sa iti dai seama cat de mult sau putin tine la tine sau cand o sa te desparti de el.

| neutrino a răspuns:

Comportamentul lui arata ca nu aveti nimic in comun, nici macar la nivel de intentie. Incearca alt baiat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea, fii si tu putin mai distanta si vezi-ti de drum. e clar ca te vrea alaturi dar nimic mai mult. incearca sa renunti usor la "relatie" si mergi mai departe. succes.

| Mikhtarian a răspuns:

S-a plictisit, dar nu vrea sa-ti spuna.
Ce poti face? Ori sa gasesti motive, si sa-l pui sa-ti spuna ce problema are, ori, te pup pa pa.

| Andrei_Raul_1999 a răspuns:

Pe scurt vrea sa scape de tine fara sa te supere...