Cind dormi subconstientul tau "lucreaza". Chiar daca tu ai spus ca nu vrei acest lucru, undeva in adincul sufletului tau parca-parca ai vrea. Daca e cea mai buna prietena nu se merita sa strici relatia pentru o clipa de placere. Ce vreau sa spun e ca de obicei cind vorbesti sau pomenesti de cineva sau ceva, mai insistent, e posibil ca noaptea sa visezi despre ce ai vorbit in ziua respectiva iar felul cum visezi este dat de grija care o ai legat de acel subiect, in cazul tau de sex cu prietenul prietenei tale. Atentie insa "nu intinde coarda" pentru ca e posibil sa se intimple ceva legat de vis, nu ca sexul cu cineva care iti place ar fi ceva rau dar sa tii minte vorba asta veche CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE si faptul ca sexul e de-o clipa iar prietenia poate dura toata viata.
Asta a fost asa mai detaliat, mai pe scurt ITI FACI PREA MULTE GRIJI DE FAPTUL CA A-I PUTEA SA CAZI IN PACAT.
Cam asta se intimpla cu visele. Stiu lucru asta ca mi-i se intimpla cam des sa visez si dupa un timp sa se intimple, nu exact ca in vis dar ceva asemanator si nu neaparat peste o saptamana ci posibil si peste un an, doi si atunci apare sentimentul de "dejavu". Te-am speriat nu!? Oricum, nu se poate intimpla nimic de genu asta fara voia ta. Iti doresc ca de acum inainte sa ai un somn linistit. Mult succes!
Bună.
Intră aici şi poate găseşti ceva legat şi de acest vis: www.elystar.ro
Pa, pa.
Pai ma...de obicei visezi ceva la care te gandesti acum nu stiu cum o fi in cazul tau
linarkfts întreabă: