| Gabriel_Nicolae_1968 a întrebat:

Buna ce inseamna daca iubita mea zice ca vrea sa tinem relatia secreta

15 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Inseamna ca ii este rusine in lume, cu tine.

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Esti urit sau prost sau ambele variante

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inseamna ca...probabil nu stie sigur ce este intre voi sau te iubeste si nu vrea sa auda barfe si comentrarii despre ralatia vostra!
Stai calm, cand va fi pregatita va iesi oriunde, oricand cu tine in oras!
PS: Ai grija...nici fetele nu stiu uneori ce este in capul lor... thinking

| Hakuouki a răspuns:

Fata ori vrea sa evite barfele, caz in care mi se pare o prostie, pana la urma, in relatie sunteti voi doi, nu trebuie sa lasati barfele sa intervina, ori ii este rusine cu tine, ceea ce ma indoiesc, daca era asa nu mai era iubita ta. Incearca sa o convingi ca nu e tocmai bine sa tii o relatie secreta, adica nici sa o tii de mana pe strada nu ai putea.

| sofisis a răspuns (pentru Hakuouki):

Sa stii ca exista fete carora le place de un baiat dar de teama de a nu fi "luate la misto" de anturaj, prefera sa tina secreta relatia.Inseamna ca ceva la el e vazut la caterinca si fata stie ca o sa primeasca o serie de misto-uri.
Eu merg pe varianta "ii e rusine cu tine".

| Hakuouki a răspuns (pentru sofisis):

Asta e frica de a fi tu in fata societatii, daca societatea i-ar spune fetei sa vina goala afara, asa s-ar duce? Pana la urma e treaba fiecaruia cu cine e, dupa mine, prietenul care nu te accepta asa cum esti nu ti-e prieten, iar iubitul caruia ii e rusine cu tine, nu-ti e iubit. Inteleg sa intervina prietenii cand relatia e periculoasa sau tipul/tipa nu e de el/ea.

| sofisis a răspuns (pentru Hakuouki):

Din pacate la varsta adolescentei (si stii si tu asta, ai fost si tu un adolescent candva), imaginea perfecta in fata celorlalti este ceva de o importanta periculos de insemnata. Gandeste-te ca exista cazuri de suicid doar pentru ca nu se poate trece peste "umilinta" unor misto-uri.
Sa fii vazut fara cusur este unul din cele mai importante lucruri si se extinde pana la persoana cu care esti. Aceasta persoana TREBUIE sa starneasca invidia printre prietenele tale, nu rasul. Chiar daca tu in sinea ta vezi ceva frumos in acea persoana, conteaza mai mult ce spun ceilalti.
Repet, asta se intampla la unele persoane si doar pana la o anumita varsta. Ea probabil este inca la varsta aia si e o persoana usor de influentat si usor superficiala.

Si pentru baiatul care a postat intrebarea : eu nu as accepta asta. Daca te place, nu vad de ce trebuie sa tineti asta secret. Bun, as intelege daca te-ar tine secret fata de parinti, dar fata de restul lumii....NU, ceva e in neregula.

| Hakuouki a răspuns (pentru sofisis):

Intr-adevar ai dreptate, desigur "imaginea perfecta" e diferita de la om la om, dar nu sunt sigur ca e asta in situatia baiatului, dar fara detalii e cam dificil sa ne dam seama. Oricum iti dau dreptate, nici eu nu as accepta si nici el nu trebuie sa accepte. Dar nu cu noi trebuie sa discute, trebuie sa discute cu fata pentru a-i afla motivele, desigur daca ii este rusine cu el nu cred ca i-ar spune direct.

| Fernando9Torres a răspuns:

1)Are pe altcineva
2)Ii e rusine
3)Esti urat(fara suparare, nu e personal..doar ca poate ea sta cu tine pe interes)
4)Nu vrea sa afle parinti
5)Nu vrea sa afle prietenii(poate nu te suporta prietenii/prietenele ei)

| Blamely a răspuns:

E posibil să îi fie ruşine cu tine. Şi nu vrea ca altcineva să afle să nu se facă de râs.

| Blamely a răspuns:

Fie e rușinoasă, are un alt prieten sau crede că părinții ei sau alți membri ai familiei sau din grupul de prieteni nu ar fi de acord.

| corhaz a răspuns:

1.are pe altcineva
2.e rusinoasa si nu vrea sa afle lumea

| BpBycaBestEVer a răspuns:

1.Ori se ascunde de un alt asazis "iubit"
2.Ori ii este rusine cu tine din diferite motive cum ar fi :Vorbesti numai aiureli, batii campii, vestimentatia, fizicul...si altele.
3.Ii este rusine de ce va zice lumea. Daca ar afla "o vecina" i-ar putea spune mamei ei si nu va iesi foarte bine.

| Robi_Robi_1999 a răspuns:

Nu e adevarat inseamna ca nu vrea sa stie toata lumea ca sunteti impreuna daca va vedea lumea pe strada sau ceva apar repede barfele si de acolo pot sa iese orice prostie eu am patit asta si regret ca n-am tinut relatia secreta nu ii asculta pe astia 2 habar n-au ce vorbesc Bafta!

| Lorilora a răspuns:

Ori ii e rusine cu tine, ori se fereste de cineva (lumea sau amantu' )! big grin