Domnisoara draga ce intrebare frumoasa ai pus, pacat sincer de raspunsurile pe care le vei primi! Ma gandesc ca pui o intrebare sincera!
Cultura media si societatea din ziua de astazi pune accent pe placere, pe trairea clipei! Deci in asemenea context, noaptea de dragoste se reduce la o partida de amor pe care niciun poet din istoria omenirii nu o poate descrie! Eu vorbesc din perspectiva majoritatii baietilor! Bineineteles poate ai norocul sa gasesti si baieti, pentru care, prima dragoste, sa nu se reduca la o terapie sexuala de noapte!
Eu ti-as recomanda sa ai grija la ceea ce doresc baietii si mai ales la ceea ce vad ei prin " prima dragoste "!
Un sfat pentru toate fetele: sunteti persoane nu obiecte sexuale!
Prima noapte de betie in care nu sti cine esti si cu cine ai facut-o, cred ca e o mandrie ca devenim barbatii cu ocazia asta cel putin asa se presupune, eu nu am simtit nu stiu ce mare satisfacetie a fost cam pe graba si aveam si teama bine eram mic pe vremea asta, dragoste da cu persoana iubita da e ceva banuiesc ca ai orgasm de 4 secunde atunci nu stiu, nu am cunoscut inca o fata care sa iubeasca cu adevarat si sa nu minta in proporti mari si da sa nu joace teatru, cand o sa cunosc isi comunic pana atunci eu fac sex nu dragoste, pot spune sunt virgin in dragoste
In cazul in care un barbat nu reuseste sa-si duca partenera de sex pe culmile placerii astfel ca partenera in momentul climaxului sa ajunga la orgam mai bine sa-si faca o laba pentru a nu necaji fara rost/inutil femeia. Rostul sexului este de a oferi si primi in acelasi timp placere si satisfactie. Majoritatea cuplurilor se destrama exact din aceasta motiv/pricina, imposibilitatea masculului de a-i provoca placerea suprema partenerei de viata. Sper ca in viata ta sa ai parte doar de astfel de raporturi sexuale care intotdeauna sa se termine cu un binefacator orgasm.