Salut
pai sunt mai multe variante:d
incearca sa o intrebi mai pe indelete ce'i place la un baiat, ce o atrage, ce o face sa se simta bine.etc
si daca printre raspunsurile ei gasesti si ceva de genu' "dar imi place asa cum esti tu","imi placi tu si nu altul chiar daca el e nu stiu cum"
:d atunci sigur tine la tine
bafta
Iti faci alt id si o adaugi in lista apoi o intrebi daca are gagic si daca zice nu atunci sti ce ai de facut.
Vortex nu ai nevoie de intrebari sa vezi daca te iubeste
numai tu sti asta, tu simti asta dupa felul in care se comporta cu tine, daca te-a dovedito
take care
Fa-ti alt id si o intrebi ai pr sau poze daca zice ac da o intrebi daca il iubeste daca nu inseamna ca te poate insela si stii ce ai de facut mai departe exact asa cum a zis Iceman
Dacă este o fată pe care o plac și îmi fac un cont de Facebook fals si mă dau drept un prieten de al meu...Ar merge? Sau sa fac in genere alt cont?
Incearca ceva gen sa o intrebi "intre un baiat care seamana cat de cat cu tine si un anonim pe cine ar alege" sau ceva gen incearca sa vb cu o prietena de a iei cu care te intelegi si tu bine s-o intrebe daca te place cu adeavarat
Ii spui ca o iubesti daca ea te iubeste iti va raspune:,, Si eu te iubesc '' daca nu...
Leo32 întreabă: