| VORTEX a întrebat:

ce intrebari capcana as putea sa-i pun prietenei mele ca sa imi dau seama daca ma iubeste? Multumesc

Răspuns Câştigător
| zizzu8 a răspuns:

Salut
pai sunt mai multe variante:d
incearca sa o intrebi mai pe indelete ce'i place la un baiat, ce o atrage, ce o face sa se simta bine.etc
si daca printre raspunsurile ei gasesti si ceva de genu' "dar imi place asa cum esti tu","imi placi tu si nu altul chiar daca el e nu stiu cum"
:d atunci sigur tine la tine
bafta happy

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Iti faci alt id si o adaugi in lista apoi o intrebi daca are gagic si daca zice nu atunci sti ce ai de facut.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu de întrebări ai nevoie, ci de teste!
Pa, pa.

| ș53fan a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Cum se face acest lucru?

| bianca9422 a răspuns:

Vortex nu ai nevoie de intrebari sa vezi daca te iubeste

numai tu sti asta, tu simti asta dupa felul in care se comporta cu tine, daca te-a dovedito

take care happy

| Andreea357 a răspuns:

Fa-ti alt id si o intrebi ai pr sau poze daca zice ac da o intrebi daca il iubeste daca nu inseamna ca te poate insela si stii ce ai de facut mai departe exact asa cum a zis Iceman

| ș53fan a răspuns (pentru Andreea357):

Dacă este o fată pe care o plac și îmi fac un cont de Facebook fals si mă dau drept un prieten de al meu...Ar merge? Sau sa fac in genere alt cont?

| sandy97 a răspuns:

Pui pe un prieten de al tau sa o intrebe daca are prieten

| Liviu950718 a răspuns:

Incearca ceva gen sa o intrebi "intre un baiat care seamana cat de cat cu tine si un anonim pe cine ar alege" sau ceva gen incearca sa vb cu o prietena de a iei cu care te intelegi si tu bine s-o intrebe daca te place cu adeavarat

| Deea2011 a răspuns:

Ii spui ca o iubesti daca ea te iubeste iti va raspune:,, Si eu te iubesc '' daca nu...

| Denisa_2520 a răspuns:

Intreab-o ce vrea de la viata si cu cine vrea sa o petreaca.