Dildo, vibrator, dildo dublu, strap-on, we-vibe 4+ etc. Totul e să ai cât mai multe și diverse, să ai de unde alege și adapta la fiecare partidă.
Nu un Dildo, vrei sa-i faci placere nu sa-l chinui. Leaga-l de pat si acopera-i ochii. Leaga-l doar de maini, iar pozitia lor sa fie cat mai sus dupa care surprinde-l cu saruturi fierbinti care sa ridice parul de pe el. Sa nu te grabesti catre penis, multi sunt sensibili la coaste(sfat). Cat despre jucariile sexuale... nu prea sunt pentru barbati.O alta surprindere ar fi sa ceri tu al doilea numar.
Eu zic asa:
Catuse (pentru el sau tine, depinde cine e dominant )
Blindfold(mai mult pentru tine)
Orice gag daca sunteti mai kinky amandoi.
Inele pentru penis garantat nu au cu ce sa-l supere pe el si pe tine pot doar sa te distreze.
Anal beads, variate dildio-uri, desi nu cred ca e ceva deosebit pentru el.
Si cea mai importanta jucarie sexuala e lenjeria intima sexy; daca tu ai ceva fenomenal pe sub tine, cand te dezbraca o sa fie de o mie de ori mai fain pentru el.
Pe asta cu lenjeria am punctat-o la partea cu jucariile as vrea ceva misto, dar nu stiu exact ce starneste interesul barbatilor. cred ca o sa incerc niste catuse si ma mai gandesc si la restul accesoriilor. am vazut pe net tot felul de modele, cei de la erogen au unele interesante din material textil. nu m-as baga totusi la alea din metal.
Caută pe net poziții sexy și incercati-le. LenjEra este importanta trebuie sa fie și ea sexi neapărat. Poți pune lumânări în jurul patului. Pentru a fi romantic.
anonim_4396 întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: