Puteai fara nici o problema sa'l saruti probabil gandeste si el exact ca si tine se temea sa o faca si astepta sa o faci tu ! Data viitoare neaparat saruta'l dar incearca sa treci din nou printr'un astfel de joc sa fiti natturali si sa destindeti atmosfera si abia dupa! Mi-a placut povestea ta Astea is printre cele mai frumoase amintiri care o sa iti ramana la varsta asta:X, ma bucur ca treci prin asa ceva :*! Bafta si mai mult curaj !
Daca nu il lasa-i sa te pipaie erai pentru mine o indragostita tipica la inceputul unei relatii,dar acum nu esti decat o aiurita care nu se respecta.
Nu m-as mira ca toti baietii de la scoala deja sa rada de tine la cat de usor te oferi oricarui baiat, care NU iti este iubit.
In tot cazul, ai si tu mai mult respect de sine ca nu esti una de pe centura.Mai ales ca esti doar o pustoaica!
Rusine!
N-am inteles care e intrebarea, oricum ai potential de sandra brown. te cumpar cand mai cresti...
Te duci si sari pe el. ai pierdut momentul asta, nu lasa sa-ti scape urmatorul! asa am patit si eu de multe ori si mi-am zis ca n'o sa mai pierd nimic din cauza fricii sau a timiditatii
Buna.
Pentru inceput trebuia sa specifici cati ani ai. Apoi vreau sa-ti spun ca baiatul asta e cam neserios...nu vrea nimic serios cu tine, te pune la incercare, la teste, interesant baiatul asta.
Ai grija cu el.
Pa, pa.
Aw! Ce dragut. Totusi ar trebui sa aveti mai mult curaj. Sau poate doar vrea sa te amageasca(dar nu cred). Sper sa iasa ceva frumos, bafta;*
Imi cer scuze ca am uitat sa specific varsta! Ooops! Eu am 15 ani impliniti in aprilie si el face in septembrie 15! Scuze!
Frumoasa poveste, nu m-ai plictisit deloc .Eu zic ca daca nu s-a intamplat nu a fost momentul potrivit, sau s-a panicat oleaca. Daca chiar il placi, mai iesi odata cu el si saruta-l tu
Foarte faina poveste eu iti spun vorbeste cu el si spune-i sa va mai intalniti o data si vezi tu sa iti repari greseala nu? sper sa reusesti sa fi impreuna cu el cu mia postit a parut a fi un vis care s-a intamplat alcuiva si mie miar place sa fiu in locul tau dar nu sunt asa ca BAFTA!:*:*:*