| Florennce a întrebat:

Ce mai faceti?happy... in fine. Deci sa incep cu " inceputul" laughing. Mi-a placut de un baiat timp de 10 luni 2 sap si 24 de ore. Dupa atat timp irosit in care nu trecea zi fara sa nu ma gandesc la el, aveam poze pe tel, scriam poezii etc. Mi-am dat seama ca el place o prietena de-a mea. Prima oara cand am vazut am refuzat sa cred dar atunci cand mi s-a confirmat asta, am murit "de ciuda"!

. Stiti ...nu prea am ce-i reprosa acelei fete pentru ca este adevarat, chiar e o fata deosebit ( nu ca eu n-as fii laughing rolling on the floor ). Insa nu stiu. credeti ca mai am vreo sansa cu acel baiat; ce ziceti sa renunt la el ca pe viitor sa nu mai fiu ranita poate chiar mai rau, sau sa incerc sa il fac sa ma placa sau nu stiu sa ma apropii de el sperand ca ceva ceva va reusi. Ce parere aveti? Funditaa!happy kiss

Răspuns Câştigător
| Pastiluţă a răspuns:

Sincer
sunt sigură că el a observat că-l placi dar poate acest sentiment nu este reciproc sad
Îmi pare rău, asta este părerea mea.
Ar fi bine să-l laşi. este mai bine pentru amândoi.
Îţi urez succes!
La revedere! kiss

1 răspuns:
| mytzzy_8364 a răspuns:

Pai nu stiu...acum depinde de ke simti tu pentru akel baiat eu nu pot sa-ti dau sfaturi ca nu stiu sentimentele tale si plizz funda:X