La 12 ani eu mă jucam şotron, nu mă preocupa mărimea a ceea ce numeşti tu 'penis'.Eu zic să revii peste 3, 4 ani cu aceeaşi întrebare.
Numai minți, un penis normal la un adult este în medie de 11, 5-14, 5 cm, fă socoteală cât ar trebui să fie și la tine. 8-10 cm. Numai minți altădată, dacă respectivul vroia să știe își deschidea cont și întreba.
Esti dudustil?
Bineinteles ca pe tine te intereseaza, las-o balta, nu mintii ca te prindem cu mata'nsac!
La 12 ani baiatul este inca in dezvoltare, asa ca nu poti sa zici ceva "concret".
Nu-ti mai face complexe.
Succes.
-vezi-ti de copilarie si du-te si joaca-te cu putulica in nisip ca ala nu e penis e puta cu care faci pipi.
5-10cm.Fratemu la virsta ta masura masinutele, dar sa afle maicata ce te intereseaza iti da o mama de bataie si nu te lasa sa iesi din casa 2 ani, gandeste-te la copilarie dar nu la marimea penisului peste 3 ani te va interesa deja cum e mai bine sa faci sex da?
La ce`ti trebuie? Oricum nu stii sa-l folosesti, stai cuminte-n in banca ta pana pe la 16 ani.
Da acum nu imi foloseste dar imi va folosi pe viitor.Si daca nu are marimea necesara varstei mele nici pe la 16 ani nu va avea.
ThePotato666 întreabă:
Catelusmichidus întreabă:
SincerMereu întreabă: