Buna scumpa.Stiu ca o sa ti se para scarbos, dar dimineata da-te cu prima urina pe cosuri si o sa-ti treaca. Mie mi-a trecut.
Mastile naturale sunt foarte eficace. Marunteste 2 castraveti (de dimensiuni mici) fara sa le inlaturi coaja si adauga peste amestecul obtinut doua pahare cu apa clocotita. Lasa sa se infuzeze timp de patru ore, iar cu aceasta lotiune iti poti sterge tenul seara, dupa ce te-ai demachiat. Eficient in tratarea acneei este si sucul proaspat obtinut din frunze de patlagina.
Cosurile nu se trateaza numai din exterior ci si din interior. Incearca sa mananci legume verzi precum: spanac, varza, laptuca, praz...painea graham sau cea de secara. Lasa la o parte conservele, mezelurile, branzeturile fermentate, afumaturile, sarea in cantitate prea mare sau condimentele
Pai eu stiu ca e bine sa te dai cu spirt. da nu mult.in fiecare zi si iti trec
Hi! Si eu am incercat masca cu miere de albine si e foarte eficienta... m-am dat cu miere seara, iar dimineata nu se mai observau cosurile.
Buna pot sa iti zic ca si eu am foarte multe cosuri, dar mi-am cumparat o solutie foarte buna care actioneaza repede dupa o saptamana nu mai ai apoape nimic.Iti zic sa incerci e cam scumpa 30 de lei dar e buna se numeste Zineryt si o gasesti in farmacii!
Tratamentul cu miere de rapitza. Se aplica pe fata curata si se maseaza usor, lasi sa actioneze 20 de minute si apoi clatesti cu apa rece. Iti spun din proprie experienta ca e uimitoare. Succes! :*