| Coriii a întrebat:

Bunahappy
Ce parare aveti despre copii care isi incep viata sexuala de la 12-13 ani?
eu una tin sa spun ca nu am o parere extraordinar de buna...
eu pe acesti copii ii numesc copii fara viitor tongue chatterbox

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

sa-ti pierzi virginitatea asa devreme?
nu prea cred ca-i bine mai ales ca pot avea loc si riscuri cu ar fi o sarcina

| ame_3387 a răspuns:

Fiecare isi incepe viata sexuala la cat are placerea
si toti avem un viitor...
parerea mea ar fi ca limita ar fi la 12

| marymaryanne a răspuns:

In primuland este vina parintilor si in al doilea este mediul in care traiesc acesti copii.eu una nu am cuvinte.cand ma uit la intrebari si vad cate o intrebare cum ar fi ''am 11 ani si am facut sex neprotejat si nu stiu ce sa fac? sa fac un test de sarcina sau nu?''''innebunesc ma iau nervii.deci no comentstraight face

| Farcas a răspuns:

De schimbat oricum nu avem ce schimba, vremurile nu mai sunt ca inainte asa ca noi vorbim practic degeaba.Acesti copii nu stiu la ce pericole se expun.De la o gramada de boli si transformari ale corpului majore pana la o sarcina nedorita sau cu probleme la nastere dar si la tentativa de omor (prin avort)

| VodkaCoca a răspuns:

Am pus si eu o intrebare de genul asta, ajunsesem la concluzia ca imi este frica sa fac copii, laughing si cei care zic ca e vina parintilor, nu e adevarat, mi-am dat seama ca nu e numai vina la familie, am o vecina de vreo 13 ani nu stiu exact cat are oricum cam atat, si si'a inceput viata sexuala, si are niste parinti fantastici, se intelege bine cu ei nu are treaba la scoala invata era ok, pana a cunoscut alta fata si s-a dat dupa fata aia, si fata aia a facut-o sa devina curioasa si asa a decis sa incerce acum si fumeaza oh go on, mai vine si imi povesteste incerc sa o aduc pe drumurile bune, dar se pare ca anturajul eie mult mai puternic decat fortele mele tongue.

| IsabelaIssa a răspuns:

Eu nu am o parere buna absolut deloc, pentru ca sunt copii si nimic mai mult, si vor sa joace rolul de adulti dar nu stiu cum. imi pare rau sa vad chiar aici pe TPU, atatea cazuri de copii care isi incep viata sexuala atat de devreme si sunt total dezinformati si nu sunt constienti de nici un risc, si nu-s constienti ca isi distrug viata prin nepasare. parintii au cea mai pare parte din vina. am vazut mai jos un raspuns cu un caz care are parinti in regula,. ok, dar nu e de ajuns.in ziua de azi parintii nu discuta cu copii lor despre sexualitate si invers. odata ce un copil cauta raspuns pe internet cum sa se protejeze sau ce sa faca ca deja s-a ajuns la avort.deja e ceva strigator la cer. Unii ar spune ca sunt idei inapoiate si fiecare isi incepe viata sexuala la ce varsta vrea. e adevarat ca poate face asta, pentru ca cei ce nu suntem de acord nu putem face nimic pentru a schimba situatia, ci doar discutam. dar e foarte multa dezinformare.copiii ajung sa isi creasca proprii copii, fara sa mai aiba parte de copilarie, si asta din neglijenta parintilor. Ai pus o intrebare foarte buna si sunt multe de spus aici dar mai las si pe altii sa comenteze. o zi buna!

| gagica a răspuns:

Doamne fereste 12 -13 ani? e si asa ceva posibil? sunt de acord cu tine...acesti copii in primul rind sunt atacati putin psihic, si cu timpul cred ca vor vedea cosecintele...cind vor avea 18 ani deja vor fi satui de tot.nu va mai fi deja atit de interesant si pasional.parerea mea.

| ♥ Bugs Bunny ♥ a răspuns:

Eu nu ii numesc copii fara viitor sh ce pui mei te intereseaza pe tine lasa-i in pace daca asa vrea ei ce te oftici

| Coriii explică:

Papusha [ iuberele de la play boy te simti cu musca pe caciula cumva? ce dq nu'ti convine... nu vezi ca esti o retardata, habar nu ai cum sa scrii[i]...