Eu nu am nimic impotriva, decat sa am de a face cu un virgin mai bine cu unul experimentat cat de cat
SI care ar fi problema? Nu mai fii naiva, exista cazuri foooarte rare de femei sau barbati care se pastreaza pana la nunta.
Daca acest baiat e insa unul care s-a culcat cu toate fetele cu care a putu, da, e o problema. Dar daca a aviut o relatie, doua cu vreo fata si a facut dragoste cu ele, atunci nu vad ce te-ar derranja. Inteleg ca esti virgina, dar viata reala nu e asa cum crezi tu.
Uite, eu am fost virgina si iubitul meu nu(avuses o singura partenera). Crezi ca a influentat asta in vreun fel relatia noastra? Nicidecum. Evident ca am fost putin trista ca el nu mai era, el a fost mandru ca am fost eu, dar viginitatea e un cadou pe care-l faci cuiva.Iar unele persoane merita sa-l primeasca si altele nu. Daca tipul acesta a facut sex prima oara cu cineva la intamplare, este strict problema lui, e viata lui personala. Atata timp cat tu te pastrezi si astepti persoana potrivita, bravo tie. Unii fac greseli, altii nu. Nu conteaza ce a fost in trecut, daca voi aveti o relatie, va iubiti, sunteti fideli unul altuia nu mai conteaza trecutul. Cel putin asta este parerea mea.
Multa bafta!
Mi-a placut raspunsul tau pentru ca te-ai dat exemplu pe tine.
Multumesc pentru raspuns!
Pai atata timp cat nu iti cere acest lucru intr-o relatie fara ca tu sa vrei, nu cred ca exista vreo problema.
Nu se pune problema de o relatie.dar nu stiu ce a vrut sa spuna printr-o propozitie ce mi-a dat de gandit "ca sunt o fata cuminte".nu stiu de ce dar atata timp cat eu nu am facut-o pana acum nu imi place sa stau cu gandul ca fost cu alte fete dar asta e.Totusi l-am auzit ca nu ii place sa aiba o relatie decat sa se culce cu cate o fata in fiecare seara.
Probabil ar fi vrut o relatie tine, si una care implica totul, dar s-a gandit ca nu vrea sa te raneasca! Si te inteleg la faza ca nu iti place ca nu mai e virgin in timp ce tu esti, nici mie nu imi place, si consider ca daca am un prieten ar trebui sa avem amandoi aceleasi principii ca relatia sa dureza ceva timp nu doar o luna sau poate doua.
pa-pa :*
Probabil a vrut o relatie cu tine, si una care implica totul, dar s-a gandit ca esti genul de fata cuminte si ca nu meriti sa te faca sa suferi.Cat despre faptul ca nu mai e virgin pe deoparte iti impartasesc opinia, nu as vrea sa fiu cu un baiat care s-a culcat cu sute de fete, daca ar fi avut inaintea mea doar o fata cu care s-a culcat si a fost o relatie serioasa, nu doar de o zi doua atunci nu as avea probleme atata timp cat ma accepta virgina si nu imi cere sa ma culc cu el.
Nu conteaza asta atata timp cat tu nu ti-ai inceputo nu are nici o revelatie, conteaza sa te pastrezi tu si sa nu te exciti la orice atingere provocatoare de-a lui
Pai stii eu am stat in jur de 3 luni printr-o coincidenta cu el in apartament si mi s-a intiparit in minte imi place de multi ani de el in jur de 4-5...si acum numai stiu nimic de el imi e dor...foarte dor de el ! Dar multumesc de raspuns
LiveTheMoments întreabă:
Mutubal întreabă: