Da vor ști, poate nu conștient. dar subconștient o sa știe, e suficient să-i dai o privire la picioarele ei/sau sa te uiți în ochii ei imaginandu-ti exact ce vrei să-ți facă. Majoritatea comunicării e non-verbale.
Din cate am observat eu, dominatoarele au o reacție buna cand vad că ti-e frica. Cele care nu domină, se plictisesc de asta.
Nu se arată, trebuie sa fi tu ochi și urechi la ce au de zis și semnele care le dau.
Depinde numai cu cine faci asta.
Daca ai fi in stare să-i lingi picioarele sau sa te lași dominat de prima care îți iese in cale numai să te satisfaci. atunci da ești nebun. Sau prost.
Sa găsești o femeie care să știe să domine plus să fiți și compatibili, e atât de rar încât nu trebuie sa fie prioritatea ta numărul unu.
Pai da, dar nu prea găsesc femei sa facă asta!
Lasale pe ele sa te găsească pe tine. nu invers.
Pai și crezi ca vor stii ce fantezie am eu? chiar dacă o sa le place sa domina, poate ca nu se arata!
Da vor ști, poate nu conștient. dar subconștient o sa știe, e suficient să-i dai o privire la picioarele ei/sau sa te uiți în ochii ei imaginandu-ti exact ce vrei să-ți facă. Majoritatea comunicării e non-verbale.
Din cate am observat eu, dominatoarele au o reacție buna cand vad că ti-e frica. Cele care nu domină, se plictisesc de asta.
Nu se arată, trebuie sa fi tu ochi și urechi la ce au de zis și semnele care le dau.
Am dat si eu de o gramada de tipi cu footfetish, mie deja mi se pare ca e un lucru comun, oricum multi nu recunosc
sorin întreabă: