Buna,nu conteaza varsta cand 2 persoane se iubesc; 10 ani e ceva diferenta dar nu exagerat de mare, intre mama mea si tatal meu vitreg e diferenta de 15 ani si se inteleg de minune.Si intre mine si prietenul meu e o diferenta de 5 ani dar asta nu ne-a impiedicat sa ne iubim si sa ne intelegem.
Nu conteaza deloc varsta,unii pot chiar sa nu para de varsta care o au,sa arate mult mai bine,dar nu conteaza numai aspectul fizic, e vorba de mult mai mult de atat.
Desigur ca varsta nu conteaza dar sa nu fie la extrema, cum ar fi sa zicem o fata de 15 ani cu unu de 55, un exemplu.
Nu trebuie sa asculti de gura lumii ci sa iti asculti mereu inima, daca te simti implinit/a cu acea persoana, foarte bine.
Acum nu conteaza, in timp va conta...sunt diferente de opinii, dragostea se cam stinge la un moment dat, sa zicem pana-n 5 ani se mai accepta,in rest,e prea mult! Iar cei care sunt asa,ca tine sau chiar mai mare diferenta,ce sa-ti raspunda si ei, sunt luati, nu mai au incotro! Asta e!
Dragostea nu tine cont de varsta, sex si etnie si 10 ani nu este este o diferenta mare
Pentru mine e ok, e bine daca sunt de acord si parintii, in general, daca e sufletul tau pereche, sau persoana cu care vreai sa fii alaturi, e foarte tare
Daca va iubiti unul pe celalalt nu vad care ar fi problema . Dragoste sa fie! Restul nu prea conteaza asa de mult
Trebuie sa fiti puternici si sa va sustineti reciproc si sa nu ascultati de gurile rele
Sper ca te-am ajutat
pa, pa:*
Buna, parerea mea este ca nu conteaza varsta. daca e intelegere si dragoste nu mai conteaza nimica. intre mine si iubitul meu sunt 15 ani jumate.
Pai eu cred ca daca va iubiti nu prea are prea mare importanta varsata: iubirea n-are varsta parerea mea
Buna. Stii vorba aceea conteaza dragostea. Lasa-i pe altii sa creada ce vor. Nu poti "astupa" gura lumii. (E si cazul meu). Deci capul sus, te pup