Intre mine si prietenul meu sunt tot 7 ani, si suntem impreuna de cand aveam aproape 18, deci ca in situatia ta. E ok atata timp cat aveti teluri comune. Si ca sa fiu sincera la un moment dat diferenta de varsta se simte...Tu de exemplu poate ai chef sa iesi, sau sa mergi 2 saptamani in vacanta pe nu stiu unde si el e la lucru sau nu poate sa isi ia concediu...
Este ok. Stiu foarte multe cupluri cu varste asemenatoare si merge totul bine.In functie de firea fiecaruia.
Este ceve normal nu mi se pare deplasat eu cunosc persoane care fata are 16 ani(neipliniti) si el 31, fata 16 baiat 27 etc..nu e nimic rau..sa fiti fericiti :p
Pai cam majoritatea baietiilor cauta o fata mai micuta.mie mi se pare ok, pentru mie nu prea conteaza varsta.(bine acum nici eu sa am 17 si baiatu 30 )
Varsta nu conteaza. Conteaza sa va iubiti si sa va intelegeti. Sunt destule cazuri in care fata e mai mare cu x ani decat baiatul ceea ce e mult mai iesit din comun decat asta. Prietenul meu e mai mare decat mine cu aproape 5 ani, dar conteaza ca ne intelegem foarte bine si ne iubim!
Sper ca te-am ajutat!
ma cheama cum ma cheama întreabă:
AlinaAlyna întreabă: