Daca cei doi se iubesc.relatia poate dura.
Daca el o suna si ii da beep-uri si sms-uri in limita timpului liber, inseamna ca tine la ea si nu vrea sa o piarda.sau sa distruga aceasta relatie.
Deyutza:*
Buna, daca te cauta, inseamna ca tine la tine si ii pasa de tine, si fostul meu iubit a fost plecat in strainatate 3 luni, si l-am ast, sigur k daca va iubiti rezista relatia
Depinde de multi factori si nici o clarvazatoare nu ar stii! Tine mult de increderea in cei doi, de fidelitate, dragoste, sinceritate, intelegere...si cate si mai cate!
Daca exista dragoste, sinceritate, incredere reciproca, nu conteaza distanta ci numai taria sentimentelor voastre.
Daca cei doi se iubesc si exista dorinta din partea ambelor parti totul e posibil...insa trebuie sa ai si o varsta care sa iti permita...planuri de viitor...nu ceva adolescentin, plin de promisiuni, iluzii si tentatii...
Depinde foarte mult de persoanele implicate in aceasta relatie.Sa fim realisti, din moment ce e vorba de cateva luni cu siguranta cel putin unul dintre ei il inseala pe celalalt.Nu zic ca nu exista si exceptii.Insa daca se iubesc raman impreuna indiferent de situatie.
Depinde, daca vor locui candva impreuna din nou, atunci cred ca poate sa tina relatia, dar daca se muta definitiv sau mai mult de un an, nu cred ca are rost sa incerce sa o tina.
Cred ca o relatie poate rezista si la distanta.desigur ca se ivesc niste probleme din cauza geloziei. dar totusi cind te suna si iti zice "te iubesc" atunci zici ca il vei astepta indiferent la orice.cred ca distanta demonstreaza cel mai bine care din cei 2 iubeste mai mult
Pai e plecat doar pentru 3-4 luni si deocamdata nu stam impreuna deoarece eu am 15 ani...si primul lucru trebuie sa`mi continui scoala.
Draga mea, inseamna k el chiar vrea sa fie ceva serios intre voi si nu vrea sa te piarda, vrea sa stie ca daca se intoarce acs are pentru cine si macar stie ca te va regasi iarasi si vei fi din nou cu el k daca nu te-ar suna inseamna k nu i-ar pasa nici daca te arunci in bratele altuia.Sa nu crezi sintagma k :ochii care nu se vad se uita"nu este adevarat... pupi ...papa
Miha1308 întreabă:
DrageanElena întreabă: