Exista mai multe tipuri de barbati cu muschi, cred ca stii. Aia aesthetic (nu sunt sigur ca asa se scrie) arata gayutz, pe cand crossfit, bulk, powerlifting e altceva. Inteleg ca te-ai ofensat, dar nu privesti in esenta.
Aesthetic nu te faci doar datorita stilului de.viata, ci asta vor ei, sa prajeasca oua pe abdomen.
Multumesc pentru raspuns! Se crede deci, ca abdomenul acela definit este o optiune ca si lacuitul unghiilor sau vopsitul parului, pentru care daca ai optat a doua zi dimineata te-ai trezit fit ca un stripper poti fi etichetat "gay " sau "feminin ", pentru ca desigur nu este masculin deloc.
Era mai demult o vulpe care nu prea ajungea la struguri si apoi zicea ca oricum sunt amari. O mai fi printre noi acea vulpe?
Esenta, pe care tu o mentionezi, este de fapt putin in afara discutiei. Ce nu ai inteles si am sa iti spun acum, este ca acest curent feminist, devenit ulterior extrem de feminist, generat si promovat de catre acele femei care considera ca in jurul zonei lor pubiene se invarte universul, au inceput incet prin a spune cand, cum, unde, in ce fel trebuie barbatul sa fie, sa faca, sa existe, iar acum pentru unii au un aspect fizic mai placut ca barbati decat ele ca femei au decis ca nu e cool deloc si este mizerabil chiar sa tinzi spre asa ceva. Cer scuze doamnelor si domnisoarelor normale care nu se recunosc in descrierea de mai sus. Ii rog pe baietii care au de gand sa isi imbunatateasca aspectul fizic sau chiar o fac sa dea ascultare acestor ineptii. Daca asta inseamna sa fii gay atunci ei au nu doar toleranta din partea mea, ci si mult respect.
Mda, te ofensezi in continuare. Nu are nicio legatura cu feminismul, ci cu feminizarea.
Nu ma intereseaza deloc ce gust au strugurii aia, ca ii las femeilor.
El e masculin: https://imgur.com/a/8JO6Bjq
Ea e draguta: https://imgur.com/a/kftQ7oT
Ofensator este faptul cei din trbune sunt absolut intotdeauna mai priceputi decat cei din teren.
De ce generalizati totul pe categorii de oameni? Unii, da, unii nu. Nu exista 2 oameni la fel, cand o sa intelegeti?