| cristinaramona92 a întrebat:

Buna,ce părere aveți despre fete bisexuale? Eu sunt și îmi place

Răspuns Câştigător
| Robert2526 a răspuns:

Eu unul nu am o parere despre preferintele sexuale ale cuiva, dar ma bucur ca iti declari orientarea fara teama si ca esti fericita cu orientarea ta. Nu baga pe nimeni in seama care te-ar condamna pentru asta si incearca sa te bucuri de absolut tot. Ai grija de tine

17 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Ok, deci iti plac si barbatii si femeile, nu? In sensul ca ai si vei avea intotdeauna nevoie in viata ta sexuala si de un barbat si de o femeie sau la un moment dat vei alege o persoana cu care te vei marita, iar din acel moment iti va fi de ajuns doar ea, renuntand la a mai face vreodata sex cu cineva de sex opus persoanei alese?

| cristinaramona92 explică (pentru wildthing):

Eu sunt măritată, dar nu am renunțat de a face sex cu o femeie și cu soțul.

| wildthing a răspuns (pentru cristinaramona92):

Maritata zici? Atunci de ce intrebarea ta suna ca si cum ar fi fost pusa de un virgin de 16 ani, care are fantezii cu lesbiene?

| cristinaramona92 explică (pentru wildthing):

Așa ți se pare ție, mie nu.

| darrio2007 a răspuns (pentru cristinaramona92):

Inseamna ca sotul nu stie. Că ar face-o cu amandoua.

| Violleta2022 a răspuns:

Ma lasa rece orientarea sexuala a unora si altora, mai ales a astora care nu stiu ce vor in viata si alerga ba dupa baieti, ba dupa fete, crezand ca sunt bisexuali.
Imi plac oamenii directi si sinceri, care spun ce au in cap si care stiu clar ce sunt si ce vor in viata lor.

| mihai69 a răspuns:

Aș fi vrut să am una de soție...

| dullcat a răspuns:

Nicio parere.Esti si tu om exact ca toti ceilalti.

| TimberWolf a răspuns:

Eu sunt trisexual, imi plac femeile, barbatii si melcii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aceași părere pe care o am și despre homosexuali și lesbiene: proastă!

"E la modă sa fim toleranți, da' nu reînviem sodoma" - Paraziții

| simplaexistenta a răspuns:

Pun pariu ca bisexualele sunt asa de nemaintalnite, încât au vreo 3 inimi si 6 mâini.
Nu am nicio părere, fiecare are dreptul sa iti aleaga ce ii place/de cine ii place. Dar tie ti se pare ok sa fii bisexuala măritată cu un bărbat si sa faci, in paralel, se.x cu o femeie?

| ValentinMihai78 a răspuns:

Fetele bisexuale trebuie să aibă noroc de un partener/ă căruia/căreia îi place sexul în trei. Spui că ești măritată, dar soțul tău știe că ești bi? Ce părere are?
Dacă nu știe, când îi vei spune? De asemenea, foarte mare grijă la partenera pe care ai dori să o ai, nu doar medical, ci și moral, să nu te trezești că partenera îți fură soțul.
România nu este o țară prea tolerantă cu astfel de picanterii, deci e foarte greu să găsești o parteneră de încredere!
Succes!

| VoidEternal a răspuns (pentru ValentinMihai78):

Nu mai hraniti trolii cu atenție.

| cristinaramona92 explică (pentru ValentinMihai78):

Sigur că știe, și mă susține.

| ValentinMihai78 a răspuns (pentru cristinaramona92):

Atunci succes!

| ValentinMihai78 a răspuns (pentru VoidEternal):

Trol, netrol, este o situație din ce în ce mai des întâlnită în ziua de azi și trebuie tratată cu respect, înțelegere!

Întrebări similare