Nici pe mine nu ma deranjeaza cand prietenul meu bea pentru ca, la fel ca tine nu face rau la bautura. Daca acel baiat nu face urat la bautura ba din contra face atmosfera nu vad de ce trebuie sa te certi cu el.Este pur si simplu o distractie, iar atata timp cat nu bea zilnic...de ce sa te certi cu el.
Fetele care se cearta cu baietii care nu fac urat la bautura, inseamna ca nu au altceva mai bun de facut si vor sa se arate in fata altora ca sunt autoritate, ca ele detin controlul in relatie si pur si simplu daca la o petrecere te certi cu prietenul inseamna ca esti patetica.Adica in loc sa te distrezi, te certi cu el, inseamna ca nu ii vrei binele si nu vrei ca si el sa se distreze...doar tu.Si acum fie intre noi, si noi la o petrecere mai bem cate un pahar de Angelli asa ca,,,, ar trebui sa se supere si ei?...Astept fundita sau vot.:*
Alea sunt isterice si atat.Sa lase omul sa se simta bine atat timp cat nu face urat...
Cred ca daca nu se depaseste limita pe care fiecare ar trebui sa o cunoasca, nu ar trebui sa fie probleme.
PS: sunt baiat
Hmmm. e posibil sa fi avut ceva "traume" in copilarie care sa se traga de la parinti(asta e doar o posibilitate). Sau vor doar sa controleze totul si sa il tina sub papuc pe individ . Un pahar cu baietii e foarte ok, asa mai socializeaza cu ceilalti, dar sa nu exagereze.
Cam urat.
imi las prietenul sa bea si sa se distreze dar sa cunoasca o limita.
probabil e prea ingrijorata.sau disperata chiar dupa el
Eu sunt una din acele fete dar fac asta cu un motiv
1 nu are voie sa bea
2 nu e in tocmai cuminte cand o face [cu mine este] dar nu si cu lumea din jur
deci reactionez perfect normal
desi acum nu se mai tine de sport decat ocazional si atunci cu masura
Pai aceste femei sunt cam pisaloage poate au obtinut asta din familie sau se comporta asa pentru ca in familia lor o ruda obisnuia sa aiba acest obicei si le e frica sa nu pateasca si ele asa cu partenerii. Poate ca sunt prea protectoare sau vor sa-si imparta timpul MEREU cu iubitul, acum adevarul e ca altii chiar,, fac urat la bautura'' si e normal sa reactioneze altele asa.Eu personal nu m-as supara daca ar fi la un pahar cu prietenii dar sa nu devina un obicei ZILNIC.
Doamne...nu am auzit de asa specimene , nu vreau sa am deaface cu asa ceva, sa renunt eu la lichidul euforic?, la seva existealintati, pentru o femeie? niciodata, Neeeevarrrrr!
Sincer aceste fete sunt cam egoiste. daca prietenul lor se simte bine atunci ar trebui sa il lase sa bea.nu zice nimeni sa nu ii mai atragi atentia din cand in cand dar nu este corect sa ii impuisa nu mai bea.este ceva barbatesc. e ca si cum cineva v-ar impune sa nu va mai dati cu rujuri sau cu fond de ten.
Pai. sunt baiat si drept sa-ti sp mi-ar fi rusine sa apar in fata prietenei mele baut...nu fac urat la bautura dar pur si simplu nu e firea mea ... dar ce pot sa zic e ca uneori fetele exagereaza, chiar prea mult, dar uneori doar in felul asta il poti aduce pe individ cu picioarele pe pamant
anonim_4396 întreabă: