Eu zic sa mai astepti si sa lasi pe cineva de care esti sigura, sa te ''descopere'' (sper ca ai inteles ce am vrut sa zic prin descopere)
Daca tu simti ca nu esti pregatita, nu fa asta inca! ai spus ca el arde de dorinta, dar nu e suficient sa isi doreasca numai el...in primul rand tu trebuie sa fii pregatita sa faci pasul asta, numai tu poti sa stii cand e momentul, locul si persoana potrivita.Si in al doilea rand, o sa fie chiar aiurea pentru ca nu esti sigura de sentimentele tale pentru el si s-ar putea sa regreti...
Nu e asa mare chestie te simti bine si el...ce mare chestie.Cand o sa ai 40 si ceva de ani si o sa cauti pusti sa te satisfaca cum te mai simti atunci ...viata e prea scurta sa stai sa te gand de 2x
Ar trebui sa vorbesti deschis cu el si sa iti expui in fata lui toate sentimentele tale pentru el...
nu esti foarte hotarata, important e sa te gandesti bine pentru a nu regreta mai tarziu
nu este suficient sa'si doreasca numai el
cel may imp e sa iti doresti uh...trebuie sa fi pregatita.
nu trebuie sa te simti obligata...el ar trebui sa te inteleaga
may asteapta pana vei fi sigura pe uh.Bafta!
In primul rand, mie nu mi se pare ceva interzis sau ceva de care sa-ti fie rusine, intr-o relatie in care fata este mai mare decat baiatul.Sunt atatea cazuri in care cei doi se iubesc si ea ii poate fi si mama(sa nu exagerez.).Si nu trebuie sa o faci cu el daca nu esti sigura pe tine.Mai ales daca nici macar nu esti sigura pe sentimentele tale pentru el.Eu zic sa mai astepti, cu timpul o sa vezi ce se va intampla. poate o sa ajungi sa-l iubesti si sa vrei sa faci asta cu el.sau poate o sa-ti dai seama ca nu trebuie sa fi cu el de fapt.