Nu, nu, o relatie sanatoasa de ajuta sa evoluezi, deci nicidecum sa-l limitezi. Nu trebuie neaparat sa fii la nivelul lui dpdv al finantelor sau statutului. Cat timp tu muncesti, adica nu esti un parazit, dpmdv chiar nu conteaza cat castigi. Castigi cat poti, cat esti calificata, cat ai ocazia, ce conteaza e ca nu stai in varful patului ci contribui si tu la societatea si la casa.
Eu cred ca si menajul casei se pune. Adica daca femeia intretine perfect gospodaria si copiii, n-as avea nicio problema chiar sa nu aiba un loc de munca, pentru ca intretinerea casei e tot un loc de munca. In cazul vostru, ca nu sunteti la nivelul ala, gen nu sunteti casatoriti si nu aveti nici copii, se aplica ce am spus mai sus.
Ti-a reprosat vreodata el asta, sau te-a facut in orice fel sa te simti prost din cauza asta? Daca el nu considera asta o problema, eu te asigur ca nu ai niciun motiv sa te simti prost, cat timp nu esti parazit, chiar daca el castiga mai mult, e cat se poate de ok situatia, intelegi ce spun?
Cat despre limitare, dimpotriva, cred ca unul din rolurile tale, fiind femeia din viata lui, este sa-l ajuti sa evolueze. E si asta tot o contributie a ta.
Ar fi daca el nu e cu ideea ca femeia s.ar folosi de el pe interes financiar, altfel zice ca nu se complica si probabil ii face un rodaj apoi o lasa sa plece.
Depinde, dacă mediu de viață e prea diferit, aveți stiluri de viață diferite, nu merită, adică poți să încerci, dar în majoritatea cazurilor de genu iese urât, mai ales dacă tu chiar nu ești așa ieșită în lume. Dacă e bogătan ai lui o să creadă că stai cu el pentru bani, și o să -ți facă viața un iad.
Chiar nu vad ce legatura au excursiile si mesele in oras cu relatia. Si ca sa nu crezi ca am inteles gresit, vreau sa spun ca nu vad ce legatura au banii cu iubirea, sau mediul social cu relatia. Trebuie sa fii extrem de superficial si, de ce nu, prost ca sa iei asta drept criteriu, Doamne fereste.
Deci... cu siguranta da, relatia e perfect posibila, cat timp exista iubire chiar nu conteaza chestiile astea.
Cea mai importanta regula a unei relatii de durata este ca : Fata sa fie mai saraca ca baiatul. Punct Presupunand ca amandoi arata "medii"
Eu zic ca nu e asa deloc, dar lasand asta la o parte, chiar crezi ca e "cea mai importanta"? Gen "cea mai"? Asta crezi tu ca e regula de capatai a relatiei? Ciudat, cel putin ciudat.
Nu, nu, o relatie sanatoasa de ajuta sa evoluezi, deci nicidecum sa-l limitezi. Nu trebuie neaparat sa fii la nivelul lui dpdv al finantelor sau statutului. Cat timp tu muncesti, adica nu esti un parazit, dpmdv chiar nu conteaza cat castigi. Castigi cat poti, cat esti calificata, cat ai ocazia, ce conteaza e ca nu stai in varful patului ci contribui si tu la societatea si la casa.
Eu cred ca si menajul casei se pune. Adica daca femeia intretine perfect gospodaria si copiii, n-as avea nicio problema chiar sa nu aiba un loc de munca, pentru ca intretinerea casei e tot un loc de munca. In cazul vostru, ca nu sunteti la nivelul ala, gen nu sunteti casatoriti si nu aveti nici copii, se aplica ce am spus mai sus.
Ti-a reprosat vreodata el asta, sau te-a facut in orice fel sa te simti prost din cauza asta? Daca el nu considera asta o problema, eu te asigur ca nu ai niciun motiv sa te simti prost, cat timp nu esti parazit, chiar daca el castiga mai mult, e cat se poate de ok situatia, intelegi ce spun?
Cat despre limitare, dimpotriva, cred ca unul din rolurile tale, fiind femeia din viata lui, este sa-l ajuti sa evolueze. E si asta tot o contributie a ta.
Un om iubește cu inima. E absurd ce ai spus. Nu-ți spun în nume de rău.
După onesta mea părere, atunci când iubești cu ADEVĂRAT, ți-e indiferent în ce clasă socială se află persoana respectivă. Indubitabil. Din perspectiva mea, eu așa văd lucrurile. Eu mi-aș iubi soția indiferent de situație. Cu vârf și-ndesat. Fără dar și poate.
Sper că m-am făcut înțeles.
Spor.
Depinde de asteptarile fiecaruia si de chestiile care le au in comun. Si cat e fiecare dispus sa schimbe la el sau sa sacrifice pentru a face relatia sa mearga. Altfel se termina dupa 3-4 luni.
Sincer este posibilă relația. Adică eu care provin dintr-o familie cu o situație financiară modestă și prietenul meu care provine dintr-o familie cu mai mulți bani avem o relație de 2 ani. Iar el și familia lui nu m-au judecat din cauza situației financiare a familiei mele și și-au dat seama că nu stau cu el din cauza banilor. Sper să fiți împreună și să nu lăsați pe nimeni să se bage în relația voastră!
M&M_2625 întreabă: