Relația cu un consumator de iarbă, nu e diferită față de una cu un consumator de tutun, alcool, sau orice alt drog social, atâta timp cât persoana în cauza nu face abuz și e complet funcțională. Dar în general un abuz de droguri, oricare ar fi ele, indică o problemă de comportament mai adâncă, deci abuzul de substanțe e cel mai mică problemă. Cum am zis, abuzul, nu utilizarea uzuală ocazională.
Iarba ii va afecta viata sexuala, făcându l mai putin interesat de sex. Va fi calm doar cand se drogheaza, ca si alcoolicii, fumătorii.
Va trai cu teama cata vreme se află intr-un stat ce interzice consumul de marijuana.
Eu nu fumez. Nu bag nimic in afara de alcool ocazional si uneori bere cu lamaie ca nah. Dar am cunoscut consumatori. Si unii dupa ce fumau un cui erau morti si se comportau ciudat. Iar la altii nici nu iti dadeai seama ca sunt asa. Deci da. As avea o relatie cu unul de genul atat timp cat se comporta normal si dupa. Sunt chestii mai dificile decat cine baga ce si cat intr-o relatie.
Depinde de om. Dacă tolerează așa ceva, n-are nicio problemă. Dacă n-o face, reacția este previzibilă.
Me_5174 întreabă: