| ILoveMyBed a întrebat:

ce parere aveti, este un baiat, cu vreo 3-4 ani mai mare ca mine, el m-a facut de 4 ori frumoasa, si ultima oara a spus-o de parca lar fi chinuit acest lucru, si cand era cu prieteni o fata ma striga si imi spune ca acel baiat ma place, si aratase spre ala, ce credeti?

3 răspunsuri:
| Viviluka a răspuns:

Ma nu cred ca ar avea de ce sa fie chinuit.Doar nu il obliga nimenea sa te faaca pe tine frumoasa. Zice doar ce simte. Deci cred ca te place.Incearca sa vorbesti cu el.Gasititva un lucru sau un subiect comun. Bafta

| mihaibr11 a răspuns:

Eu as spune ca te place, dar imi inchipui ca e timid. Daca iti place baiatul respectiv, arata-i lucrul asta si n-o sa fii dezamagita. Succes

| NuAmGăsitNume a răspuns:

Eu cred ca fata ai care striga dupa tine il are pe baiatul asta cu ceva la mana si il obliga cumva sa iti spuna ca esti frumoasa. Asa se explica de ce ziceai tu ca parca era chinuit. Daca chiar te`ar fi placut nu cred ca numa te complimenta ci si venea la tine sa vorbiti, nu pare genul timid.

Eu zic sa mai astepti sa vezi care e situatia sau daca se schimba ceva, daca nu arata ca ai demnitate intreaba-l direct daca te place si gata.:d