Nu mai conteaza virginitatea fratiilor suuntem in secolol 21 ce adeverita de virginitate? daca intrebi de adeverinta de virginitate la doctor isi face cruce de 3 ori apoi se prapadeste de ras
Virginitatea conteaza din punct de vedere religios, doar pentru anumite secte sau religii.
Nu vad sensul unora sa ceara ca fata sa fie virgina, odata ce barbatul si-a inceput viata sexuala, cum nu vad de ce presiunea trebuie sa fie numai pe fata.
Nu mai exista mentalitatea aceea invechita si nu se mai cere sa fii virgina.
Virginitatea ar putea conta doar pentru parter, daca vrei tu musai sa fii pana in momentul casatoriei.
Demult parintii au incetat sa-si mai vanda copii, poate a ramas traditie la tigani sa vanda fecioarele, dar in lume, nimeni nu mai face un caz special, daca fata este sau nu virgina, atata vreme cat nici baiatul nu este.
Chiar nu ma intereseaza, de fapt nu m-a interesat niciodata, cu atat mai bine ca nu mai e.
Nu prea mai sunt fete ce țin de virginitatea lor de multi ani.Iar daca mai sunt, sunt pentru ca asa vor nu pentru ca le duc părinții la ginecolog. Poate in cazul anumitor secte sau la anumiti rromi, dar in rest nu prea cred ca mai functioneaza asa lucrurile.
Eu am 26 de ani, deja sunt la cas a mea cum se zice.
Am inteles ca in unele culte religioase tinerii se pastreaza virgini dupa casatorie.Ma gandesc ca parintii nu pun presiune pentru ca ei
vad acest lucru ca pe o normalitate
Mai sunt tinerele din comunitatea rroma!
Sau am citit postari pe aici,, am 18 ani si sunt virgina...
Si nuin ultimul rand cei/cele carenu simt nevoia de sex/
Din punctul meu nu contează, și nu ar trebui să conteze, decât pentru persoana în cauză.
Eu nu consider virginitatea un lucru important. Daca iti place o persoană nu cred ca ar trebui sa conteze daca mai e sau nu.
Dar e o parere personala, fiecare are dreptul sa aleaga asa cum i se pare mai bine.
Acum, as vrea sa stiu parerea ta.
Sunt de acord cu tine.din pacate multe fete renunta mult prea usor la virginitate de parca ar fi o paine care dupa 5 minute o cumperi din nou.
Virginitatea e un concept care precum o gramada altele are relevanta numai in cadrul societatii.
MamaOmida69 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
lorycik27 întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: