Despre cele virgine care nu au avut niciodată o relaţie sau nu au avut parte de nimeni cu care să merite deranjul să ajungă în pat, nicio părere. Asta e... nu toţi avem poveşti de succes.
Despre cele virgine, cu vârsta peste 16 ani, care au relaţii despre un an şi care îşi ţin partenerii inactiv sexual pentru că "aşa vor ele" - am o părere extrem de proastă şi consider că bărbaţii care stau lângă astfel de persoane sunt nişte cârpe iar astfel de femei sunt nişte fiinţe fără sentimente şi care nu au nici cea mai vagă dâră de respect pentru prietenul lor.
Virginitatea nu e un trofeu, vreo puritate nu-ştiu-de-care sau alte aberaţii dar nici un handicap. E o stare fizică ce se termină la un moment dat. Atât.
Salut!
Asa e bine sa fi pana dupa ce pasesti in altar atunci cand te mariti!
nu ca celelalte pentru ca un barbat cand se insoara are pretentia ca femeia de langa el sa fie domnisoara, da nu se gandeste cate a
fu**t la viata lui
ce sa faci asta e! noi trebuie sa avem orgoliu nostru :*
Am impresia ca si u esti virgina de pui intrebarea asta. Eu te sfatuiesc sa astepti pana cand crezi u ca gasesti jumatatea ta pana la adanci batraneti sa aiba cu ce sa se laude nu pe urma sa te arate cu degetul pe strada "uite ma aleia i-am pus-o eu "
Da ce am zis ca trebuie sa fie vreo faza? Da sunt! Acum intreb si eu care e problema? Am intrebat doar.
Laurretta întreabă:
ForbiddenDreams întreabă: