Am vazut si barbati urati care aveau un caracter si un vocabular superb si cuceritor, chiar roiau femeile pe langa el.
De altfel sunt convinsa ca au vazut multi pe strada barbati urati cu femei frumoase, ei bine aceia au un caracter si o personalitate frumoasa, de aceea ajung sa cuceresaca cele mai frumoas efemei.
Nu fizicul este cel care atrage, ca nu ne pasa noua femeilor de muschiuletii cu care se impauneaza unii barbati, aia sunt doar sa se laude intre ei, nicum sa-i punem noi pe varza.
Pentru o femeie conteaza sufletul barbatului, inima, respectul, dragostea, loialitatea, bunatatea, samd. Astea sunt caracyteristici pe care o femeie desteapta le cauta la un barbat.
Evident nu am refer la pitipoance fara creier, care se uita doar la muschiuleti si la masina cu care se prezinta cocalarul.
Mai inoortant decat aspectul este autostima, crede-ma.
Revizeaz-o si incearca din nou, vei vedea diferenta
Esti urât in ce sens? In sensul ca ești gras sau? Daca e asta, poți sa îți îmbunătățești aspectul fizic slabind si investind in tine, haine frumoase si de calitate, poate si skincare, păr, si cu siguranță aspectul tău se va îmbunătăți cu cel puțin 20-30 %. Eu totuși mă îndoiesc ca ești așa urât cum descrii aici. Cred ca doar te desconsideri.
anonim_4396 întreabă: