Stai si uita-te in oglinda cu cea mai serioasa figura.Pe urma razi brusc, cu pofta.Pe urma, devin-o iar serioasa, tot brusc.Si tot asa.Vei invata sa-ti controlezi muschii fetei.Este deja o mica victorie.Invata sa fii mai suspicioasa cand ti se spune ceva, nu mai crede pe toata lumea.Si,cel mai greu,invata sa refuzi, invata sa spui NU. Daca reusesti toate aceste lucruri, n-o sa te mai supere prea des ceea ce te necajeste azi.Mult noroc!
Nu,nu esti deloc prostuta.Trebuie sa mai existe si fiinte timide, nu numai tupeiste si cu gura mare.Asa sunt si eu, dar nu lasa pe altii sa faca misto de tine.Nu poti permite asa ceva. Trebuie sa-ti invingi temerile.
Of draga mea sunt exact ca si tine. Odata siu ca am plans o seara numai pentru ca unu mai mare a facut misto de mine zicandu-mi ca sunt urata.Mereu mi-am zis ca vreau sa fiu mai puternica dar nu am reusit.Ma rog, eu te sfatuiesc sa fii serioasa si sa dai aspect de dura iar cand incepr sicanele raspundele cu replici tari sau cu ''maximuri'' iar daca situatia devine grava du-te la diriginte, profesor etc...
Bafta!
Nu.sunt prea sensibila! adica orce vorba o pun la suflet si nu ma pot preface ca nu'mi pasa.in schimb totii sunt indiferentii si pe mine ma doare asta.iar eu nu pot fi asa! si nu stiu de ce.si imi vine s plang din orce.
DaDuSH întreabă:
Misterious întreabă: