Si eu am o relatie la distanta si eu am trecut prin niste despartiri(cu acel baiat)si am simtit ce ai simtit si tu...(tin sa mentionez ca este o relatie la distanta)si ma cam supara si enenerva ce facea cand vorbea cu mine vorbea ca si cum ar fi vorbit cu o straina certurile erau din ce in ce mai dese pana am spus:STOP! Am discutat cu el tot ce ma deranja si credeam ca o sa se supere sau ceva de genu dar nu, m-a inteles si eu il iubesc extraordinar de mult si luna aceasta pe 27 facem 7 luni...incearca sa vorbesti cu el eu zic ca daca te iubeste v-a intelege si v-a incerca sa se schimbe apropo toata luma spune lucruri la nervipe care le regreta mai tarziu dupa ce se gandeste bine:*.
Vei mai suferi pe parcursul vietii pana vei gasi marea iubire.asa ca nu e capat de lume.la varsta asta asa e.trebuie sa experimentezi.nu te teme, nu va fi ultima ta relatie.
Daca e dragoste adevarata, rezista. Eu fac saptamana viitoare 1 an si 2 luni si am tot o relatie la distanta, deci se poate. Probabil va este mai greu la inceput, dar daca invatati sa aveti suficienta incredere unul in celalalt si sa puneti iubirea dintre voi pe primul plan, o sa treceti si peste aceste probleme.