| Paulaaurel2012 a întrebat:

Buna! Ce poti face daca parintii tai sunt rai cu tine si nu ai voie cu baieti? Posibil...sunt insarcinata si nu stiu ce sa fac.

6 răspunsuri:
| Iluzionistul69 a răspuns:

Nu cred ca parintii sunt rai intodeauna un parinte vrea tot binele din lume pentru copilul sau mai ales "mama"! daca chiar esti insarcinata nu ar trebui sa faci avort este cel mare si greu pacat care il faci si o sa-l regreti toata viata mai tarziu peste ani, dumnezeu nu te va ierta niciodata pentru asta, intodeauna un copil este un dar lasat de la dumnezeu pentru aceea persoana.

| just4ubr2015 a răspuns:

Fa avort si vezi de scoala ta nu iti distruge viata la 16 ani asta iti mai trebuie un copil mai ales ca tu esti un copil

| Floridori a răspuns:

Posibil esti insarcinata? Faci un test de sarcina daca au trecut 21 de zile de la contact si ai raspunsul.
Daca esti insarcinata, poti face avort si poti continua cu viata ta, deoarece nu este momentul sa ai un copil acum.

In rest, subiectul este controversat, dar asteapta pana faci 18 ani si atunci vei putea sa ai grija ta singura si sa faci ceea ce consideri, chiar daca unele alegeri vor fi gresite.

Răspuns utilizator avertizat
| cristi202 a răspuns:

"Nu ai voie cu baieti" pentru că "posibil...sunt insarcinata" Părinții nu sunt răi, ei de asta încearcă, mai bine zis au încercat, sa te ferească. Că sunt destui băieții care sa te dorească doar pentru sex. Tu ramii cu însărcinarea, ei ramin cu placerea. Ți se pare corect?
Ce sa faci? Întrebarea e tardiva acum. Era bine sa ți-o pui înainte de a îl lasa pe băiat sa te atingă. Acum suporți consecintele a ce ai făcut fara sa iei seama la ce au zis părinții. Și, decat sa mai faci inca o prostie in cazul in care ești însărcinată, mai bine le spui, și vor știi ce să facă cu tine. Te vor certa urit, desigur, dar îți vor fi alaturi mai apoi, ești fiica lor, și le pasa de tine cînd dai de greu.

| mariusgorja12 a răspuns:

Eu zic sa ii pui numele marius