anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ce riscuri sunt daca iti incepi viata sexuala la 15 ani?

Răspuns Câştigător
| Bogdan_6253 a răspuns:

Decat sa traiesc pana la 70 80 de ani la un nivel slab mai bine traiesc pana la 40 50 de ani si sa am o viata plina de care sa imi aduc aminte!

10 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dezvoltare fizică și psihică tardivă, infecții, sarcini nedorite, etc!
Pa, pa.

| Castiel a răspuns:

@D3utza faci parte dintre curve?laughingNormal ca exista riscuri tuto!

| Johnny_3797 a răspuns:

Riscuri:iti pierzi ceea ce nu o vei mai intoarce,racesti repede acolo,po-ti sa te inbolnavesti imi repede acolo,parintii se dezamagesc in tine, riscul de a va desparti si apoi vei ramine cu nimic dar el va fi satisfacut... Cel mai bine este sa astepti pina la momentul potrivit adica la 18, 19, 20 de ani cel mai bine happy

| Candice a răspuns:

Nu esti pregatit fizic si psihic pentru a-ti incepe viata sexuala. Risti sa iei infectii, boli, iar mai tarziu iti va parea rau. Ai toata viata inainte, bucura-te de ea si e decizia ta si numai a ta daca vrei sa-ti incepi viata sexuala

| ema69 a răspuns:

Sa ramai insarcinata,sa iei unele boli cu transmitere sexuala,sa nu te mai bucuri de atata atentie din partea iubitului, sa iti dezamagesti parintii, sa nu iti mai stea capul la invatat...sa mai continui?

| Dєєค a răspuns:

Pai...daca nu te protejezi ai sanse sa ramai insarcinata, organisumul tau nu e prea pregatit pentru asta, dar cel mai mult conteaza dupa parerea mea daca esti pregatita psihic:* Daca esti, fa`o:*

| d3utzsa a răspuns:

Nu exista nici un risc! daca esti pregatit(a) nu ai de ce sa iti faci probleme!

| Rus_8917 a răspuns:

Nici-unul organismul uman este pregatit de un contact sexual/preproducere din momentul in care apare prima menstruatie(fete) prima ejacluare(baieti) atunci hormoni deja trebuie eliminati intr-un fel sau altul, asta vorbind biologic. Sociologic daca iti incepi viata sexuala de la 15 ani si nu ai grija cu cine doar "barfe"
Sentimental cele mai mari riscuri daca nu o faci cu cine trebuie, asa ca ai grija pe planu asta!
Si ai grija la protectiile pe care le folosesti in primul raaand!

| Rus_8917 a răspuns:

NU e nici-un risc fizic, fratilooor! Ma repet, orice doctor vreti voi, orice ginecolog iti va spune aceiasi chestie NU prezinta nici-un risc de dezvoltare,indezvoltare,malformare,retardare,moarte daca iti incepi viata sexuala din moment ce organismul tau ti-a dat semne ca ESTE PREGATIT! In momentul in care o fata are prima menstruatie organismul isi incepe activitatea hormonala, functia de reproducere! ca si la animale! Intradevar este o problema dar nu biologic vorbind, este o problema psihica,afectiva, emotionala, sociala pentru caaaaa la varsta de 15 ani nu esti atat de matur sa faci niste alegeri(nu suntem noi nici peste 20) bune in privinta celui caruia i te oferi! happy

| Pelu_5683 a răspuns:

Daca te protejezi... Nimic.