Păi spune-i! Adică ai și tu viața ta! Așa am pățit și eu... Nu este corect să facă asta. Spune-i, vorbește cu el. Dacă nu înțelege înseamnă că este turc. Da vrea doar să aibă grijă de tine.Asta înseamnă că nu are încredere în tine. Arată-i că poate avea :*
Pai privind perspectiva din exterior incearcai sa ii explici ca ti la el ca il iubesti si ca n-are de ce sa se teme el se supara din gelozia dar este un semn de iubire. Funda plz?
Auzi da tu ai prieten sau stapan?
Daca se supara e treaba lui, nu trebuie sa stai acum sa-i dai explicatii la tot pasul. Ce-i aia?
Daca are probleme de incredere inseamna ca aveti o problema.
Explica-i frumusel ca viata nu se rezuma doar la relatia dintre voi si ca sa stea linistit ca tu esti inca cu el si daca vei vrea sa nu mai fii, il vei anunta din timp. Sa lase paranoia ca dauneaza in relatii.
Stii ce? Raspunsurile date de ceilalti sunt dupa cum ar proceda ei. Tu fa ce simti? Il iubesti si iti pare rau ca se supara? atunci in momentul in care se supara si tu chiar simti nevoia sa iesi du-te sa te intalnesti cu el. Asa va satisface-ti aman2 dorintele!
Pai ar trebui sa vb cu el si sa-i zici asa: Auzi,tu nu crezi ca relatia noastra trebuie putin aerisita? Adica stii tu,ar trebui sa ai si tu libertatea ta,si eu pe a mea,adica sa nu trebuiasca sa-ti dau raportul si cand ma duc la baie sa fac treaba mica!
Iar tu la fel:sa nu trebuiasca sa imi zici ca mergi la caine sa-i dai de mancare! Nu te supara ca-ti zic asa, dar avem nevoie de putin spatiu personal! Eu te iubesc mult, nu ma intelege gresit, dar totusi trebuie sa o lasam mai moale putin, cat o furnica de putin! :*