| vladinhoVLADUTZ a întrebat:

Ce sa fac ca sa scap de o problema.Imi e frica de faptul ca prietena mea o sa ma insele candva.Si sunt si gelos pe anumite lucruri.Adevarul e ca si ea e ffff geloasa mai geloasa decat mine.Sunt linistit ca nu ma inseala numai atunci cand sunt cu ea in rest tot timpul ma gandesc ca ma inseala cu cineva. Ce sa fac sa scap de gandul asta? I-am spus ca imi e frica sa nu ma insele si ea tot imi zice ca nu ca nu ma insela ca sa stau linistit.Multumesc

3 răspunsuri:
| php a răspuns:

Frate deci : daca si ea e geloasa inseamna ca stine la tine. Dar daca tu crezi ca ea te inseala pute`ti un pr de al tau sa o "urmareasca" sau poti sa vorbesti cu cea mai buna prietena a ei, poate o sa fie sincera si o sa afli cevahappy

| Diana_6572 a răspuns:

Eu zic sa stai linistit fiindca daca ea te iubeste nu te va insela si daca spui ca e si geloasa inseamna ca tine la tine pentru ca daca ar fi indiferenta atunci te-ai putea gandii ca nu ii pasa.eu zic sa incerci sa ai incredere in ea pentru ca o relatie se bazeaza pe incredere. happy

| Alexandra_6680 a răspuns:

Deci...si eu sunt foarte geloasa [asta inseamna ca imi iubesc iubitul foarte mult] si nu l-as insela niciodata.
Parerea mea este ca o fata foarte geloasa, nu va insela niciodata.
Bye:*
P.S.: stai linistit, nu ai de ce sa iti faci probleme, tu sa fii sincer cu ea atat, ca fata [zic eu] te iubeste