| Bubu9110 a întrebat:

Buna!
Ce sa fac ca sa uit de el?
Adica, atunci cand reusesc si cand ma bucur ca incep sa il uit, brusc apare iar in peisaj... (nu stie ca il plac)...
Problema e ca de vara trecuta imi place de el si oricat as incerca parca tot mai mult il plac...
Cand ne mai intalnim pe strada face orice ca sa imi atraga atentia si se uita incontinuu dupa mine...
Nu e genu` care sa vorbeasca cu prietenii lui orice, mai ales despre viata lui personala... e mai inchis in el.
Vara trecut i-a placut de mine...
Credeti ca ma mai place?
Totusi ce as putea face ca sa-l uit?

Răspuns Câştigător
| TheLastDancer15 a răspuns:

Hmm, pai, in situatia asta, clar nu poti sa il uiti!
Adica, care e problema? [eventual, pune pe cineva sa intrebe daca te place, fara sa stie ca tu l-ai trimis/ai trimis-o]
Si sfatul meu: daca chiar ii pasa de tine, de ce sa il uiti? Si mai ales daca va vedeti destul de des pe strada bla, bla... E pacat sa faci asta. [nu in sensul de pacat-> pacatos(yada, yada)laughing] e pacat de el. mai bine afla adevarul si apoi daca nu e reciproc, incearca sa il eviti, stai cu prietenii, familia, fa lucruri amuzante, distreaza-te! allo? n-ai nimic de pierdut! si orice ai face: sa nu plangi, sa asculti muzica lenta, trista, sa nu stai singura, sa nu-l suni[clar] sa nu vorbesti cu el [daca chiar vrei sa il uiti], in fine, te-ai prins u.
ei bine, bafta! si funda?batting eyelashes

4 răspunsuri:
| Bubu9110 explică:

P.S o mica adaugare

nu e genu` care sa vorbeasca orice cu prietenii lui...
mai ales despre viata lui personala...

Vara trecuta i`a placut de mine...

| minnieee a răspuns:

Mai bine incerci sa-i spui ca-ti place de el,sau daca nu ai tupeu macar dai de inteles ca-ti place de el... poate si lui ii place de tine.
Daca vrei sa-l uiti,trebuie sa inceti sa te gandesti la el,incearca sa-i gasesti defecte sau ceva ce nu-ti place la el(eu intotdeauna reusesc)si incearca sa te uiti dupa alti baieti...
Dar totusi, daca zici ca se uita incontinuu dupa tine, incearca sa faci sa afle ca iti place de el.

| waxy a răspuns:

Nu stiu ce sa zic pentru ca sunt in aceeasi situatie. daca ai zis ca face orice sa iti atraga atentia asta inseamna ca poate i`ai trezit interesul. da`i si tu de inteles ca il placi dar subtil... vezi cum reactioneaza...

| ronaldo07 a răspuns:

Exact asta mi se intampla si mie.imi plc o fata de vara trecuta, am stat cu ea si ne-am despartit si cand o vad parca incep s-o plac si ai mult...incearca sa iti faci alti prieteni sa vb cu alti baieti