| bella19 a întrebat:

Ce sa fac daca am vorbit la telefon si pe mess cu prietenul prietenei mele...cu care nu am nicio treaba...suntem buni prieteni ne intelegem exact ca fratii.Insa prietena mea s-a suparat foarte rau pe mine si nu mai vrea sa mai vorbeasca cu mine.Am incercat sa ii explic dar nu vrea nici macar sa auda nimic.Si acum mi-am pierdut si amicul cel mai bun pentru ca ea i-a spus ca daa vrea sa mai fie cu ea trebuie sa ma lase pe mine si sa nu mai vorbeasca cu minestraight face. Ce sa fac?

2 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Pai eu cred ca a reactionat cum trebuie.Altadata nu mai iti alege si tu amici de vorbit pe prietenii prietenelor tale ca la un moment dat acestea devin geloase.

| deeadragutza2 a răspuns:

pai lasa-i sa se linisteasca incearca sa vorbesti cu amandoi sa le explici ca nu ai nici o treaba cu prietenul ei ca sunteti doar buni amici. daca nu vrea sa vb las-o un timp sa se linisteasca sa isi de-a seama ce s-a intamplat si de ce e suparata. poate te crede o amenintare pentru ea si ii e frica ca prietenul ei sa te placa si sa se desparta de ea pentru tine