In primul rand, tu esti cea mai importanta si nu prietena ta. Daca pe tine te-ar face fericita o relatie cu baiatul asta, eu zic sa incerci ceva. Dar nu te duce direct la el, ci mai intai sondeaza terenul ca nu cumva sa te refuze si sa te simti umilita. Flirteaza discret cu el si vezi cum reactioneaza. Daca te place mai mult decat pe ea, nu se va putea abtine si cu siguranta iti va raspunde la avansuri. Daca nu, asta e...te retragi ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
Mai bine uita-l si incearca sa-ti gasesti pe cineva care sa te faca sa nu te mai gandesti la el. Gandeste-te totusi ca iti este prietena, si nu merita sa te certi cu ea pentru un baiat. Mai asteapta poate se desparte de ea, si poate o sa ai sanse cu el, si daca se va intampla asa sa discuti inainte cu prietena ta despre asta, sa vezi daca ar supara-o sau nu daca ai vrea o relatie cu fostul ei iubit.
A iubi inseamna ceva mai complex decat niste saruturi, imbratisari, etc.probabil ca doar il placi. daca tu consideri ca el o "iubeste" pe prietena ta, iar pe tine te vede doar o prietena, eu iti zic ca nu prea ai sanse, nu am motive sa te mint sa te fac sa te bagi intre ei... poate ca prietena ta nu isi bade joc, poate doar asa ti se pare tie, dar uite daca ai interveni intre ei s-ar putea sa nu pice deloc bine pentru tine : iti poti pierde si prietena, il poti pierde si pe el, si plus de asta poti sa ii faci pe ei mai uniti. daca totusi il placi mult mult, poti sa il faci si tu prin farmecul tau sa te placa, poti sa ii arati ce inima buna ai fara sa fii brutata cu dovezile.anyway sper sa iti fi fost de ajutor, succes
Daca sunteti cele mai bune prietene.chiar nu merita sa va certati din cauza unui baiat. daca ea chiar isi bate joc de el inseamna ca nu-l place. abordeaza discutia asta cand esti doar tu cu ea...si intreab-o daca chiar il place sau nu.daca raspunsul este negativ,ii poti spune ca tu il placi,iar daca iti este prietena buna,va gasi un mod mai putin dureros de a se desparti de el.daca ea 'ii da papucii' iti va fi mult mai usor sa te apropii de el,mai ales ca este posibil ca el sa treaca printr-o perioada mai grea in care va incearca sa-si revina dupa aceasta despartire.dar sa nu grabesti lucrurile, vei face doar sa-l indepartezi si sa-ti ceara sa-l lasi singur o perioada[cat timp isi mai revine]. astfel, daca ii vei fi alaturi si il vei face sa treaca mai repede peste acest 'obstacol'. sunt sanse mari sa se infiripe o relatie.mult succes.
Spune-i ce simti si vezi ce iese sau daca nu ai curaj, incearca sa te indepartezi de ei, ca iti faci singura rau.multa bafta
Daca prietena ta isi bate joc de el. Poate ar trebui sa ii spui, da doar daca esti sugura de asta. Daca nu iti este o prietena foarte buna ai putea sa te bagi intre ei deoarece tu chiar il place pe acel, tip. Dar fa asta numai daca sti 100% ca si el te place. Daca nu, nu o fa ca risti sa ramai si fara tip si fara prietena. Bafta >
Ce sa faci? iti zic eu ce sa faci. lasa-i in pace, si u uita`l, si daca e sa fiti impreuna u si el o sa fiti. pana atunci mai asteapta
Incearca sa iti gasesti un baiat de care ii place ei, iar apoi poate reusiti sa faceti un schimb
Pai, parerea mea este ca ar trebui sa il uiti. Mai bine pierzi un baiat de care o sa te saturi si care poate nici nu te iubeste decat sa pierzi o prietena pe care ai castigato in timp si care iti va fi mereu alaturi Ar trebui sa ii spui ca il placi si daca iti e prietena o sa te inteleaga pentru ca asa ceva se intampla. Daca ea isi bate joc de el inseamna ca poate nu il iubeste si s-ar putea chiar sa te ajute sa te combini cu el stiind ce important este pentru tine
Nu uita increderea se castiga in ani si poti sa o pierzi in cateva secunde
Si eu am fost in asa situatie, insa m-am impus sa-l uit.Chiar am reusit, l-am uitat. Dupa un an, imi propune sa fim impreuna.eram in culmea fericirii, insa eram ft geloasa, ma suparam chiar daca schimba doua vorbe pe mess cu prietena mea (fosta lui). El imi facea toate capriciile. Dupa 4 luni impreuna, l-am lasat pentru ca dansase cu prietena mea la disco(motiv prostesc.am exagerat)dar eu sunt o fire care nu dau inapoi. El nu mai stia ce sa faca sa ne impacam.Eu vroiam, dar nu-l puteam ierta, era o kestie de principiu...doar il rugasem sa nu comunice cu ea ca asta ma supara.2 luni ma topeam dupa el, pina cind am aflat ca se int cu altcineva. Atunci m-am luat in miini, si am inceput si eu sa ies cu altul. M-am indragostit de acel baiat, dar nu a fost sa fie.Peste un timp, fostul imi propune iar sa fim impreuna pe motivul ca nu ma poate uita. Am fost cu el 2 saptamani, in care am inteles, ca eu nu mai simt nimic pentru el. In fine, chiar l-am iubit nebuneste, acum ma intreb pentru ce? la virsta noastra, adica in adolescenta nu trebuie de luat nimic in serios, distractie la maxim in timpul liber, si CARTE CARTE CARTE pentru ca in viata totul are un timp, iar acum e timpul sa invatam, sa ne indragostim o sa avem timp. TI-AS DA UN SFAT, GASESTE-TI PE CINEVA SI PETRECETI-VA TIMPUL PLACUT, NU PIERDE TIMPUL IUBIND IN SECRET, caci dragostea la virsta asta e o iluzie.
Inca ceva, daca el iti da semne d atentie, poti sa le accepti.eu am iesit pe ascuns cu iubitu prietenei mele 2 saptamani, ne-am simtit bine, dupa care ne-am vazut fiecare de drumul lui
Daca el chiar te place, incearca sa il convingi ca prietena ta isi cam bate joc si ca nu il merita...incearca sa fii mai apropiata de el.dar nu stiu ce sa zic... daca este chiar o prietena foarte buna si esti sigura ca si ea ar face la fel daca ar fi in situatia ta, merita sa renunti la un baiat pentru o prietenie de durata
Iti place? pune gheara pe el. cat de sigura esti ca prietena ta nu ar face la fel.
Da e o intrebare fffffff grea pentru mine deoarece si eu sunt in aceeasi dilema. sper ca o sa gasesti o solutie si poate imi sp si mie