| ĄŇÐİ a întrebat:

Ce sa fac daca prietenii iubitului meu se dau intruna la mine... dar si cand e el de fata nonstop, dar el nu le zice nimica.Deci HELP ME!

Răspuns Câştigător
| bogdan74688 a răspuns:

Fi un pic mai directa cu el, cand sunte-ti singuri si spune-i ca nu iti convine situatia, si zi-i ca daca nu intervine, renunti ( chiar daca nu vei face asta, dar sa-l trezesti un pic; cu toate ca atitudinea lor ar fi trebuit deja sa-i faca tensiunea sa creasca ).
Daca nici asta nu merge, fii tu dura cu ei, si spune-le ca exista totusi o limita, pe care ei o cam intreg; si sa-si vada de lungul nasului, si ca deocamdata ai pe cineva. Fii dura. Multa bafta.

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Discuta serios cu prietenul tau si spune-i ca ar fi normal ca el sa te respecte. Daca el te va respecta, o vor face si prietenii lui. Ei copiaza pur si simplu atitudinea lui fata de tine, pun in practica ceea ce el le spune despre tine (poate in absenta ta).

| oLeNNNao a răspuns:

Daca tsi la prietenul tau ar trebui sa ii igg poate ei o fac doar d joaca oh go on nu se stie oriq nu trebuie sa ii bagi in seama iar prietenul tau nu zice nimic pentru ca sigur in sinea lui s simte aiurea dar tace sa nu se certe cu tine pentru ca tine mult l tine sad ar trebui sai igg big hug bfftt[Fundita?]

| Timmotey a răspuns:

Trateaza -i cu indiferenta pe toti in afara de iubitul tau lui arata-i ca il iubesti foarte mult si stai in bratele lui fii aproape de el

| PsT_6707 a răspuns:

Inseamna ca tine mult la tine happy e un mod de a-i dovedi cuiva cat de mult il iubiesti... pay da-te si tu la ei si vezi ce zice si daca face figuri lasa-l, inseamna ca nu e de tine, si oricum si fara sa faca figuri inseamna ca nu prea il intereseaza. Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa sex cu ei! Nu cred ca pampalaului caruia ii spui "iubitul meu" ii va pasa. Dar tu, cum reactionezi?, 'ca nu prea dai detalii acilea.