| CityOfSatan a întrebat:

Ce sa fac in aceasta situatie:Eu tin la el enorm,el e indiferent,lucreaza dincolo,nu prea imi acorda atentie,iar cand ii spun ca e indiferent spune ca mi se pare si ca eu sunt prea implicata.
Sa ma despart de el? Cum sa procedez? Stiu ca voi suferi daca o fac pentru ca imi e foarte drag, dar oricum sufar si acum pentru ca nu imi da atentia cu care eu am fost obisnuita.
Astept pareri.

12 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Lasa-l in pace NU ai nici un drept sa il deranjezi, el acolo rupe patul cu cine vrea el, faptul ca nu iti acorda atentie este un mod subtil si elegant de a spuna sa il lasi naibii in pace, fato da esti chiar sacaitoare, lasa-l in pace si despartete de el, esti la varsta la care trebuie sa strabati cat mai multe cearsafuri

| Denisa_Alina_1996 a răspuns:

Eu as spune sa te desparti de el dar intr-un mod suptil ii spui clar relatia nu mai merge si trebuie sa mergem fiecare pe drumul nostru. sper ca te-am ajutat

| Doub a răspuns:

Poate se simte prea presat de tine.
Ignoră-l pur şi simplu. Dacă se întoarce şi vrea să lupte pentru voi, înseamnă că îi pasă şi bla, bla. Dacă nu, vă despărţiţi. Nu are sens să continui ceva ce-ţi produce suferinţă.

| e1xtz a răspuns:

Ai doar o relatie care seamana cu o relatie.
Si mai acu o luna intrebai la fel, cum o sa fie la distanta.
Nu este bine, oricum nu sunteti de mult timp impreuna ca sa spui ca erati 'sudati' si obisnuiti, etc.
Ti-ai face bine sa iti faci un iubit care iti poate fi aproape, esti tanara sigur, cum te bucuri de viata, de iesit la o plimbare, la o cafenea, la film, de un sarut?
Daca nu acum, atunci cand?!
Pentru el este convenabil, mai ales daca nu s-a atasat, isi vede de treaba acolo, posibil are cu cine sa stea si 'incurcat', si cand vine pe acasa la 2-3 luni il asteapta una pregatita, nu trebuie sa se mai oboseasca sa vrajeasca sa prinda si el o 'pasarica' usor, o are de-a gata.
Stiu ca nu iti place cum suna teoria asta, dar in general cam asa stau lucrurile la povestile de genul acesta.

| TeslaMant0 a răspuns (pentru Doub):

Cum sa lupte pentru ea? Cu mainile si picioarele?

| Doub a răspuns (pentru TeslaMant0):

Nu, că s-ar putea să-i cadă.

Pai atunci cum sa lupte? Uimeste-ma

| TeslaMant0 a răspuns:

Daca era innebunit dupa tine te tampea pana ii dadeai papucii dar asa se vede ca nu prea da 2 bani pe tine. Evident tu esti moarta dupa el. Mentalitatea omului ciudat

Cu un kalashnikov, yeah.

Ce iubesc fetele care spun ce trebuie el sa faca chiar daca nu ai idee ce trebuie el sa faca. Esti o dulce

Ahh, ştiu, mi se spune des.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru TeslaMant0):

Nu frate, asta e mentalitatea a 99% din fetele zilelor de astazi