Nu pot sa-ti raspund serios, mi-am adus aminte de intrebarea ta precedenta si de descrierea ta. Inlocuieste sucurile cu urina, nu neaparat a ta, a oricui se ofera.
Nu te lasa brusc de el, e ca si cum te-ai infometa. Nu vei bea o zi deloc Coca-Cola, iar a doua zi bei cu mia de litrii.
Incearca, usor-usor. O sticla cat mai mica. Cand vei ajunge la cutiuta aia mica de doza, vei trece si peste aia si vei incepe cu apa minerala, dupa aceea apa plata!
Sa te abtii, daca ai avea vointa ai reusi. Daca o sa mai continui asa o sa te imbolnavesti si apoi o sa mori.Crede-ma,poate nu stii ce inseamna sucurile acidulate mai ales cola.Cunosc persoane care au facut la fel, au fost si la medic la primele simptome, le-a zis sa nu mai consume acidulate, nu au ascultat si s-a dus.Asa ca ai grija sa nu te trezesti prea tarziu.
Eee daca n-ai mai avea bani n-ai mai bea intruna pur si simplu evita sa o cumperi.nu trebuie sa ai cola in casa si cred ca mai intai ar trebui sa o schimbi pe alte sucuri :de portocale, grefe etc. apoi usor usor renunti si la ele.si eu beau cola cand am in casa, dar cand nu eam- uit si nici macar nu cumpar din supermarket, o evit pentru ca stiu ca nu este buna si imi da o stare ff rea dupa, cola e buna doar pe moment, apoi urmeaza o stare de agitatie, o ia razna organismul.asa ca prefer alte sucuri sau apa plata :X
beausingurlamasamea întreabă: