| SweetGirl_1668 a întrebat:

Ce sa fac sa nu mai beau intruna coca-cola? Beau non-stop, in fiecare zi, nu chiar mereu coca-cola ci sucuri, nu mai stiu nici ce e aia apa! Va rog fara jigniri, ce as putea sa fac?

10 răspunsuri:
| Nature a răspuns:

Sa bei apasmug

| thereforyou a răspuns:

Nu pot sa-ti raspund serios, mi-am adus aminte de intrebarea ta precedenta si de descrierea ta. Inlocuieste sucurile cu urina, nu neaparat a ta, a oricui se ofera.

| Tourniquet a răspuns:

Nu te lasa brusc de el, e ca si cum te-ai infometa. Nu vei bea o zi deloc Coca-Cola, iar a doua zi bei cu mia de litrii.
Incearca, usor-usor. O sticla cat mai mica. Cand vei ajunge la cutiuta aia mica de doza, vei trece si peste aia si vei incepe cu apa minerala, dupa aceea apa plata! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa treci la Coral clubwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa te abtii, daca ai avea vointa ai reusi. Daca o sa mai continui asa o sa te imbolnavesti si apoi o sa mori.Crede-ma,poate nu stii ce inseamna sucurile acidulate mai ales cola.Cunosc persoane care au facut la fel, au fost si la medic la primele simptome, le-a zis sa nu mai consume acidulate, nu au ascultat si s-a dus.Asa ca ai grija sa nu te trezesti prea tarziu.

| God_1675 a răspuns:

Bei non-stop zici? inseamna ca urinezi negru :-|.

| blogula a răspuns:

Nu iti mai iei suc in casa deoarece sucul te poate ucite

| Lacoste a răspuns:

Eee daca n-ai mai avea bani n-ai mai bea intrunawinking pur si simplu evita sa o cumperi.nu trebuie sa ai cola in casa si cred ca mai intai ar trebui sa o schimbi pe alte sucuri :de portocale, grefe etc. apoi usor usor renunti si la ele.si eu beau cola cand am in casa, dar cand nu eam- uit si nici macar nu cumpar din supermarket, o evit pentru ca stiu ca nu este buna si imi da o stare ff rea dupa, cola e buna doar pe moment, apoi urmeaza o stare de agitatie, o ia razna organismul.asa ca prefer alte sucuri sau apa plata :X

| cccp_4613 a răspuns:

Ia intreaba ficatul mai crea coca cola /////

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am reusit sa nu mai beau cola... m-am apucat de alcool!