Asa faceam si eu. Acuma mi am dat drumul(stam impreuna in pauze vorbim). Vorbiti odata pe mess sa va intalniti in curtea scolii, iar ca sa nu mai ai atatea emotzii mai ia cu tine o prietena.Dar ia cu tine o prietena de incredere careia sa i spun de relatzia ta(daca nu i ai spus deja).O sa vezi ca o sa ti dai drumul! Eu asa m-a facut si gata ii vorbesc, il imbratisez de mai tinem de mana(in afara scolii:X).
Sper ca te am ajutat!
Fii tu insuti/naturala nu-ti fie teama spune-i ca te genezi putin si el o sa te inteleaga. Vorbiti pe tema aceasta, de exemplu eu cu prietena mea mai vorbim pe asa teme...
Sper ca te-am ajutat cu un sfat! Funda?:X
Sunt ca tine,crede-ma. Sunt rusinoasa ma pierd cand vorbesc cu un baiat,nu stiu de ce. Suntem niste persoane emotive,poate un psiholog ne-ar ajuta pe amandoua,asta nu inseamna ca suntem nebune. Exista anumite exerciti pentru a scapa de emotii,frica,tremurat. Frica e doar in mintea noastra,ea nu exista. Acum daca vrei sa ma asculti bine, daca nu fa cum vrei, dar o sa iti para rau mai tarziu ca nu ai rezolvat problema cu o persoana care stie despre ce e vorba.
Deci, bafta si numai bine, sa ma anunti si pe mine cum a fost la psiholog. Poate iau eu exemplu de la tine, nu tu de la mine.
Cautati un psiholog, ar trebui sa aveti la scoala! Sau, va adunati cateva cu problema asta, si formati un grup, in care sa discutati sincer despre toate aspectele astea - si cu diriginta, sau alta profa OK! - si o sa vedeti ca se vor diminua incet incet!
Fii tu insuti daca te iubeste prietenul tau nu se va desparti de tine, si asta cu timpul trece e important la inceput sa stai mereu cu cineva sa fiti mai multi asa vei mai prinde la curaj, eu tot asa situatie am avut dar peste o saptamana de vorba a trecut tot acum vorbesc cu el liber si e ok :* asteapta si tu oleac sa te deprinzi cu el iesiti la o plimbare vorbiti despre scoala zii ce probleme ai legate de scoala te va ajuta vorbiti de profi si tot asa. :* nu te teme va trece si asta la mine a trecut de la sine
Pei ai mai multe sanse sa se desparta de tine daca nu vb!
Incearca sa te gandesti k e un simplu baiat ca oricare altu, nu o sa se intample nimic daca vb cu el ba din contra o sa te cunoasca mai bine SUCCES!