Mergi la doctor de urgenta, ai luat si herpesu si esti si pe cale de a deveni mamica! mergi cat mai curand la ginecolog, nu e de joaca!
Hopaa...cred ca esti insarcinata! Si nu cred, cu siguranta. Sunt simptome normale pentru primele zile sau saptamani. Incearca un test de sarcina, daca este pozitiv poti face si o ecografie!
Nu te speria. Du`te la ginecolog prima data. Ia`ti un test de sarcina... Sii...in caz ca ai copil, vreau sa fiu eu nasul. Cati ani ai?
mda.raspunsul este acela pe care cei de mai sus ti l-au spus.dar cam cati ani ai ca sa te putem ajuta mai mult cu sfaturi
1. Daca nai erai virgina, tea dezvirginat si ti-a curs sange
2.e un lichid care iese si la fete ca la baieti (cum e sperma ex)
3. poate esti insarcinata dar nu cred eu ca sar fi putut intampla asta sper sa nu fi si ati fact o mare prostie sa faceti sex fara prezervativ daca vrei mai multe sfaturi ceva contacteaza-ma pe alica08@yahoo.com
Pentru mine intrebarea a fost putin comica.Ai enumerat simptomele pe care le ai si dupa spui ca ai facut sex neprotejat.Tu nu stiai ca poti ramane insarcinata, sau ti-ai inceput viata sexuala asa, fara sa stii nicio imformatie?
Si pentru a-ti raspunde la intrebare, ESTI INSARCINATA si s-ar putea sa iei si herpesu` aluia.Bft
Hei.ca sa faci sex trebuie sa va spalati si voi mai intai ))) ca na dracul cu branza cu cine stie c pacolo ...cine stie ce ciuperci iti cresc la piiiz
Cati ani ai fetito? de ai facut-o cu 3 baieti... doamne unu nu-ti ajunge sau vrei sa descoperi mai multe marrimi? stii cum sunt numite fetele astea.nu? poate ca tu nu esti una din ele dar societatea le considera Curve sorry dar eu zic ca nu e bine ce faci.iti strici reputatia
Bun. "sfaturile" alexandrei nu mi se par prea adecvate Adica. asta e acu. a facut-o a facut-o. cu 3, 10, 1000. Conteaza ce pateste dupa. Eu zic sa mergi frumusel la un ginecolog, cumpara si un test de sarcina ca sa afli ce s-a intamplat. Parerea mea : esti insarcinata Dar ca sa fi sigura fa ce ti-am spus :* Numai luat in seama toate cacaturile App: Cati ani ai? Te pup si ai grija de tine!
Vrei,nu vrei, va trebui sa-i spui mamei tale.Ca te va omori,e ok, i-as da si eu o mana de ajutor. Oricum o sa afle, se pare ca esti si insarcinata si te-ai captusit si cu o boala venerica.Trebuie sa mergi, de urgenta, la medicul ginecolog si la dermato-venerice.Cu cat intarzii mai mult, cu atat se agraveaza situatia ta.Nu am de gand sa fiu blanda cu tine si nici sa-ti mangai urechile, incurajandu-te.Sexul,inseamna si responsabilitate.Si prostia, se plateste!
Daca zici ca mama ta te`ar omori. nu crd ca ai mai mult de 16-17 ani... esti cam micuta nu crezi? nu prea imi place situatia ta. ork consulta un medic iti va da detalii cu cea ce ti se intampla. povestestei lui ke ne-ai povestit si noua si ve`i afla ce ai patit... dar poti avea mai mult ca sigur un copilsh.. e grav at trebuie sa iei lucrurile in serios
Esti curva si meriti din plin ce ti s-a intamplat cred ca esti la nivelul 2 in doar o luna. Bafta!
P.S.Nu vreau sa te speri sa`r putea sa fi luat si SIDA :-ssar s`ar putea sa fii si insarcinata.
Nu sunt sigura cel mai bine e sa te duci la un doctor si spune-i mamei tale te v-a ajuta ea.nu te feri de ea.
Sper ca te-am ajutat
Ai grija de tinee
Pupaa