Dar daca se iubesc cu adevarat..si el arata foarte bine? nu prea conteaza varsta nu? El si sotia lui nu se mai iubesc de mult timp dar abia acum au intentat actele de divort.Intreb pentru o amica de-a mea..eu nu mai stiu ce sfaturi sa ii mai dau..cu toate ca ea il accepta pe el la varsta care o are..intrebarea e daca el va accepta sa ramana cu ea sau va cauta una mai matura..sunt impreuna de un an..multumesc frumos
Unul dintre ei se desteapta la un moment dat, cel mai probabil ea o sa isi zica "ce fac eu cu mosul asta?" daca nu e prea proasta...
Se pare ca tu esti acel barbat fata aceea te iubeste din nebunie cativa ani maxim! Dupa o sa caute un altul mai bogat si mai tanar, 32-18 peste 10 ani=> 42-28 ce crezi? Sigur esti bogat sau ai o mostenire importanta!
Nu sunt barbat sunt fata si intreb pentru prietena mea.Am mai spus asta
AAAAAA, daca zici tu te cred... dar asta nu exclude ca prietena ta ori e la prima "nebunie", ori e indragostita de bani
De bani in nici un caz nu pentru ca sunt oameni simpli.
Atunci e prima "nebunie", mai bine o faci sa il lase decat sa regrete mai tarziu
Din toata aceasta situatie cel mai castigat iese domnul de 32 iar cea care pierde cel mai mult este domnisoara de 18.Anii tineretii nu se mai intorc nu va pierdeti tineretea cu niste mosnegi perversi care va folosesc doar pentru sex.Succes
Sall, pai gagica are 18 ani, il cat il iubeste da cat timp crezi 1 2 ani sau mai putin pentru ca e tanara si nu cred ca ar mai sta cu unu de 32 de ani in plus ca el este casatorit
La un moment dat el o sa imbatraneasca. ia gandeste-te cum va fi peste 10 ani? el va avea 42 iar fata va avea 28. te intreaba o prietena foarte buna cati ani are barbatu' tau? Iar tu ii raspunzi : 42 cum te simti? dar gandeste-te, peste inca 10 ani, el va avea 52 tu 38. cand el va avea 62 de ani tu vei avea 48 si el o sa moara primul, tu vei ramane singura pentru mult timp. Sper ca ai inteles.
Buna! eu am 22 de ani si am o relatie cu un barbat de 31 de ani, arata foarte bine la varsta lui.pe mine nu ma deranjeaza varsta, atata timp cat exista dragoste sincera nu conteaza anii.si sincera sa fiu ce ar putea sa faca cu unul de varsta ei, pustii din ziua de azi vor numai sex si mentalitate=0.problema e cam aiurea pentru ca u zici ca este in divort, dar atata timp cat exista dragoste, intelegere si respect totul o sa fie bine pentru ei.
Sper sa fie totul in favoarea ei..mult succes!
anonim_4396 întreabă: