Pai normal mici dar sa stii ca nu trebuie sa iti dau drumul in ea ca sa ramana. In timpul actului sexual neptotejat sa stii ca penisul elimina cantitati mici de sperma fara ca tu sa stii sau sa simti. Asa ca sansele ar fi mici dar totusi sunt sanse cam de sa zicem 0, 8 % dar si procentul asta este periculos. Sper ca te am ajutat. Ciusss
Foarte mici, ba chiar imposibile daca baiatul nu a ejaculat in ea. Sper ca te-am ajutat
Sansele sunt de la minuscule la inexistente daca zici ca tipul nu a terminat in ea si a mai luat si Postinor degeaba.
Nu cred ca poti sa ramana numai daca a lasat in ea asa zic io.depinde cum ii norocul
Daca nu a ejaculat in tine si ai luat si postinor nu ai dc sa te ingrijorezi
acum sa te cert putin: cu o reusit sa te prosteasca sa faci sex neprotejat, folositi prezervativul ca nu-i scump, deci voi mai bine ati dat 60 de lei pe postinor decat 6 lei pe durex
Grea viata o sa aiba daca din prima a apelat la Postinor si-n special fara motiv!
Ar fi bine inainte sa repete figura asta, sa se informeze corect despre metodele de contraceptie si protejare a propriei sanatatati, uite aici:
http://www.sfatulmedicului.ro/......ptive_1025
Sa invete sa se protejeze corect,pentru ca Postinorul nu e guma de mestecat!
Si, nu, de data asta nu are nici o sansa sa ramana insarcinata!