anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce se poate intampla daca te masturbezi la varste fragede precum 11 12 ani?

12 răspunsuri:
blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

Cred ca nu se intampla nimic deosebit. Cred ca persoanele care incep sa se masturbeze la astfel de varste, sunt copii mai bine dezvoltati si daca simt ca ar trebui sa se masturbeze de ce nu ar face-o? Daca nu o fac, atunci din exces de fuliculina, mai tarziu ar putea aparea noduli pe sani la fete, iar la baieti nu stiu ce li se poate intampla.
Din punctul meu de vedere, acesti copii, chiar daca se masturbeaza, pot sa se joace in continuare. Nu stiu ce i-ar impiedica. Eu am si un copil de acum destul de maricel si pot sa ma joc. Nu ma opreste sexul pe care il fac noaptea.

| minelly a răspuns:

Masturbrea excesiva duce la slabirea sistemului imunitar, la slabirea vederii, a memoriei si multe alte elemente negative. Parerea mea este sa te opresti atata timp cat ai cu cine sa-ti satisfaci placerile sexuale. Inca esti la o varsta frageda cand organismul se formeaza si bine ar fi sa se formeze corect si sanatos. Din punct de vedere religios asi putea spune ca devine o patima de care nu te mai poti dezlipi, un viciu. Ca si drogurile, fumatul, bautura. E mai sanatos sa intreti relatii sexuale normale decat sa te masturbezi. Din punct de vedere psihic, masturbarea duce la anxietate, singuratate, nesiguranta si neincredere in tine, izolare fata de prieteni. Iata doar cateva motive pentru care e bine sa lupti si sa te lasi de obiceiul asta rusinos. Bafta multa si multa vointa si incredere in tine

| goust22 a răspuns:

Nu se intampla nimic...capeti experienta de lab.giu...incearca sa nu o faci de prea multe ori pe zi...ca pe la 15-16 ani o sa devii expert si na... e mai bine cu o fata...
winking
success in ceea ce faci...si...Da-i tare... laughing

| titusfresj a răspuns:

Nimic grav doar ca iti formezi un obicei prost. O sa te inchizi si mai mult in tine si o sa iti fie frica sa iti faci o prietena/ un prieten.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca te masturbezi de mic si des o sa ajungi pe la 40 de ani inpotent...

| helo12 a răspuns:

Nimic interesant. doar o sa se devolte testiculele mai repede intri in hiperfunctie a acestore si te iti apar aparitiile sexuale secundare mai repede deci te maturizezi mai repede. dar asta nu inseamna ca vei creste mai repede.plus e ceva natural daca n-ar fi sanatos n-am simiti nevoia sa o facem nu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bla Bla Bla! Prostii singurul lucru rau este ca creeaza dependenta laughing asa ca ai grija.Alea cu "mai greu sa iti faci o prietena/prieten", prostie.Masturbarea probabil este prima experienta sexuala te ajuta sa te descoperi mai usor si mai mult.Deci nu lua in seama toate prostiilewinking. Pana si oamenii casatoriti si cu copii o practica din cand in cand deci...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu mai fac asta de vreo 3 luni si ma simt destul de bine...am auzit ca si unii copii de 5-6 ani cand incep sa-si descopere corpul fac asta si se dezvolta normal...deci nu te alarma

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ba si eu am 13 ani si ii sparg capu in fiecare zi dar nu mi se intampla nimic... stai linistit ca in plus ti se mareste si pla

| postpusul a răspuns:

Serios se mareste penisu? sa ma apuc si eu daca e adevaratlaughing

| ali17 a răspuns:

Mah eu iti spun ceva daca ai apucat sa te masturbezi o data sau de doua ori sau mai mult...lasate nu lasa orice sfaturi sati zica ca e bine, nu merita riscul de ex eu m-am masturbat odata de curiozitate(si nu mi-a placut )Si am vazut un site ca daca nu iti place si esti suparat si regreti ca ai facut asta inseamna ca sulfetul tau traieste si nu o sa mai faci si o sa fi iertat, cred.Conteaza ca sa faci la actul sexual nu cinteaza sa faci cand vrei tu si asta poate aduce chiar la moarte un baiat de 14 ani se masturba cred ca din cate am auzit 30 min non-stop si a murit.LASA treaba asta ZI NU IN FATA MINTI TALE DAca vrei sa mai faci laba, zii nu, zii ca nu te poate infrange nimeni de a nu mai fi ***. Sper ca te-am ajutat

| XCalinX a răspuns:

Eu am 13 ani si mi-am facut o data de curiozitate. si nu-mi mai vine deloc sa mai fac odata. Recunos mai intai mi-a fost frica ca daca ce am facut o fost gresit. Da acum m-am linistit

Întrebări similare